Koncem března si zahrajeme za detektiva Pikachu
Novinka Koncem března si zahrajeme za detektiva Pikachu

Koncem března si zahrajeme za detektiva Pikachu

Michal Burian

Michal Burian

7

Konečně v Evropě a Severní Americe vyjde hra Detective Pikachu ve verzi pro 3DS.

Reklama

V loňském roce v Japonsku vyšla hra Detective Pikachu pro Nintendo 3DS. Dnes jsme se konečně dozvěděli, že 23. března 2018 bude následovat Evropa a Severní Amerika. Při té příležitosti byl zveřejněn nový trailer a představena Detective Pikachu Amiibo figurka.

Na této Amiibo postavičce je zajímavé, že je větší než standardní Amiibo a ve hře vám odemkne krátká videa s užitečnými radami, které se budou hodit při vašem vyšetřování. Cena odhalena nebyla, v Japonsku se ale prodává za 2980 jenů, což je v přepočtu 34 dolarů, tedy lehce přes 700 korun.

Koncem března si zahrajeme za detektiva Pikachu

A o co ve hře jde? Titul Detective Pikachu se soustředí na nejznámějšího Pokémona všech dob. Z roztomilého a hodného Pikachu se stane detektiv, který bude společně s Timem vyšetřovat, vyslýchat svědky, hledat stopy a odhalovat tajemství města Ryme.

Fanoušky Pikachu potom potěší chystaný film s detektivem Pikachu, který by měl mít v kninech premiéru v květnu 2019. Detektiva Pikachu namluví Ryan Reynolds a ve filmu nebudou chybět různé hvězdy, kupříkladu Kathryn Newton a Justice Smith. Scénář sepsali Nicole Nicole Perlman (Guardians of the Galaxy) a Alex Hirsch (Gravity Falls).

Zdroj: GameSpot.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama