Do světa Warhammeru 40 000 se vrátíme v tahovce Space Hulk: Tactics
Novinka Do světa Warhammeru 40 000 se vrátíme v tahovce Space Hulk: Tactics

Do světa Warhammeru 40 000 se vrátíme v tahovce Space Hulk: Tactics

Michal Burian

Michal Burian

5

Budete si moci vybrat stranu, připojíte se k členům Space Marines nebo k smrtícím Genestealerům?

Reklama

V letošním roce na PC, PlayStation 4 a Xbox One vyjde tahová taktická hra Space Hulk: Tactics, kde se zapojíte do krvavých bitev. Budete si moci vybrat stranu konfliktu, připojíte se k členům Space Marines nebo k smrtícím Genestealerům?

Po výběru se pustíte do jedné ze dvou odlišných příběhových kampaní. V jedné kampani dostanete kontrolu nad týmem Blood Angels, který budete přizpůsobovat svému hernímu stylu a vylepšovat, zatímco v druhé kampani dostanete poprvé ve Space Hulk na starost smrtící Genestealery.

Space Hulk: Tactics bude založen na pravidlech populární deskové hry, a to formou unikátního systému karet. Karty vám poskytnou nové možnosti, jak přizpůsobit svůj tým před bitvou a umožní vám využít schopnosti a ovlivnit bitvu.

Po příběhovém singleplayeru na vás bude čekat multiplayer. V něm můžete být velitelem roje Genestealerů nebo si složit vlastní skupinu z různých typů jednotek z jedné ze čtyř Space Marine kapitul: Blood Angels, Space Wolves, Ultramarines a Dark Angels. V multiplayeru si navíc budete moci vytvořit vlastní, originální mapy se svými úkoly/cíli a sdílet je s ostatními hráči a klidně si zahrát proti umělé inteligenci.

Bližší detaily o Space Hulk: Tactics se dozvíme 7. a 8. února v Paříži, vydavatelská společnost Focus Home pořádá speciální tiskovou konferenci. Zatím se podívejte na první tři screenshoty.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama