Bloodborne a Ratchet and Clank v březnovém PS Plus
Novinka Bloodborne a Ratchet and Clank v březnovém PS Plus

Bloodborne a Ratchet and Clank v březnovém PS Plus

Michal Burian

Michal Burian

64
Platformy PlayStation PlayStation 4

Sony se tentokrát hodně vytáhla, dvě skvělé hry pro předplatitele PlayStation Plus. <strong>Za rok už žádné PS+ hry pro PS3 a PS Vita</strong>.

Reklama

Dnes dopoledne se internetem šířila zpráva, že březnové hry v rámci předplatného PlayStation Plus budou stát za to. A ono opravdu. Po několika horších měsících přichází velmi zajímavá nabídka, která zahrnuje hardcore RPG titul Bloodborne a Ratchet and Clank pro PlayStation 4. Součástí Bloodborne není přídavek The Old Hunters, na PS Store se prodává za 549 Kč.

Tuhle dvojici doplní Legend of Kay Anniversary pro PS3, Mighty No. 9 pro PS3 a PS4, Claire: Extended Cut pro PS Vita a PS4 a Bombing Busters pro PS Vita a PS4.

Výše zmíněné hry si do své knihovny budete moci přidat od 6. března. Do té doby je v nabídce z února plošinovka Knack a RiME pro PS4, StarBlood Arena pro PS VR, Spelunker HD pro PS3, Mugen Souls Z pro PS Vita a Grand Kingdom pro PS Vita a PS4.

Pokud máte PS3 nebo PS Vita, tak Sony chystá změnu PlayStation Plus. Od 8. března 2019 již nebudou nabízeny hry zdarma v rámci předplatného pro tyto dvě platformy. Sony se chce od příštího roku soustředit čistě na PlayStation 4. Hry, které jste si do knihovny přidali, zůstanou hratelné, za předpokladu, že budete mít aktivní PS Plus.

"Mění se něco? Mění. Čekali jsme Bloodborne ve formě a místo toho na nás uhodila hra, jejíž tvůrci sice jasně tíhnou láskou k jedinému konceptu, ale plnohodnotným dějem a spoustou menších změn dokazují, že se nebojí vystoupit ze své komfortní zóny. Pouze díky této odvaze se portfolio PS4 rozrostlo o další legendu," dočtete se ve verdiktu recenze Bloodborne - 10/10.

"Ratchet & Clank na PS4 je vyvrcholením čtrnáctileté historie série. Hru si musí každý zamilovat. Nejde o pouhý remake nebo remaster, tohle je kompletně přepracovaný originál se spoustou novinek, včetně hratelnosti, rozmanitých a krásných světů, okouzlujícího příběhu a upgradu zbraní. Potěší fanoušky i nováčky série," stojí ve verdiktu recenze Ratchet and Clank - 9/10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama