Arkádová kooperativní střílečka RICO vyjde na podzim
Novinka Arkádová kooperativní střílečka RICO vyjde na podzim

Arkádová kooperativní střílečka RICO vyjde na podzim

Yurris CZ

Yurris CZ

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Z pohledu elitního policisty se budeme snažit rozprášit organizované zločince.

Reklama

RICO je nezávislý herní projekt britského studia Ground Shatter. Nabídne arkádový styl hraní z první osoby a hratelnost inspirovanou akčními filmy z kin. Silnou stránkou tohoto titulu by měla být kooperace, kromě herního zážitku s kolegou po síti se dočkáme i split-screenu. Hra bude samozřejmě hratelná i v sólo offline módu.

Ocitneme se v roli elitního policisty z oddělení pro vyšetřování organizovaného zločinu. Bojovat budeme nejen tváří v tvář s ozbrojenými protivníky, ale i s časem. Na rozprášení záporácké organizace i na vyřešení případu budeme mít 24 hodin. Celkový čas a úspěšnost budeme moci porovnávat v online žebříčcích s ostatními hráči.

Plánování jednotlivých útoků bude spíše taktické než strategické. RICO bude vyžadovat pohotovost a schopnost rychlého zorientování se, k tomu nám sem tam pomůže oblíbené zpomalení času, tzv. bullet time. Boj bude probíhat převážně v uzavřených prostorech se zničitelnými prvky. Parádně zní fakt, že veškeré situace, včetně rozložení protivníků či místností, budou náhodně generovány.

Těšit se tedy můžeme na ambiciózní střílečku s velice jednoduchým příběhem. Grafické zpracování vypadá nenáročně, celková stylizace se však jeví velice líbivě.

RICO vychází na podzim, přesné datum bude teprve stanoveno. V policejní uniformě si zařádíme na platformách PlayStation 4, Xbox One, PC a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama