V Penny-Punching Princess jsou nejdůležitější peníze
Novinka V Penny-Punching Princess jsou nejdůležitější peníze

V Penny-Punching Princess jsou nejdůležitější peníze

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Titul vychází 30. března a vy se dnes můžete seznámit se všemi důležitými postavami.

Reklama

Společnost NIS Amerika původně plánovala vydání izometrického brawleru Penny-Punching Princess v Evropě už 23. března, ale musela jej o týden odsunout. Od 30. března tak bude k mání v krabicové i digitální podobě ve verzí pro Switch a pouze digitálně pro PS Vitu.

Pro konzoli Switch půjde zakoupit i limitovaná edice, obsahující kopii hry na paměťové kartě, odznáčky Royal Family, klíčenku se Sebastianem a mincí, 2 GB flash disk ve tvaru kreditní karty s oficiálním soundrackem a sběratelskou krabičku ve tvaru zlaté cihly. Zakoupit ji ale můžete pouze v on-line obchodě NIS Amarica.

Penny-Punching Princess se odehrává ve světě ovládaném tvrdým kapitalismem a jediným prostředkem, jak něčeho dosáhnout, je hotovost.

Nasbírané peníze využijete různými způsoby. Jako úplatky pro nepřátele, aby bojovali za vás, nebo pro aktivaci smrtících pastí a když už vše ostatní selže, pořád můžete rozbíjet všechno kolem vás vlastními pěstmi. Vašim úkolem bude probojovat se od ničeho k vlastnímu království. Budete hromadit poklady a posouvat svou mocnou rodinu Dragoloan na výsluní.

Jak už bylo řečeno, za peníze si budete moci koupit nepřátele nebo zvrátit průběh bitvy. Můžete si ale zaplatit vlastní popularitu a odemknout si silnější vybavení a stát se mistrem ve zvládnutí více než 70 speciálních pohybů, měnících se podle zvolené zbraně.

V dnešním druhém traileru se blíže seznámíme s jednotlivými postavami hry. S penězi posedlou Princeznou, jejím stříbrným chrobákem Sebastianem, se smradlavou, ale sladkou zombie Isabellou, se Zenigami a Dragoloanem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama