​V létě nás čeká spojení Final Fantasy XIV x Monster Hunter World
Monster Hunter: World Novinka ​V létě nás čeká spojení Final Fantasy XIV x Monster Hunter World

​V létě nás čeká spojení Final Fantasy XIV x Monster Hunter World

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC

Square Enix posílá z E3 informace pro všechny hráče FFXIV, kteří jsou alespoň na 70. úrovni.

Reklama

Square Enix musí na každé své akci zmínit sérii Final Fantasy a nejinak tomu bylo na letošní E3 Showcase. Podle nových informací se můžeme těšit na spolupráci mezi tituly Final Fantasy XIV a Monster Hunter World.

K odhalení došlo prostřednictvím traileru níže a to, co zpočátku vypadalo pouze jako upoutávka na nově vydaný patch 4.3 nazvaný Under the Moonlight, bylo ve skutečnosti něčím víc. Po části, věnované patchi Under the Moonlight došlo k odhalení připravovaného crossoveru mezi Final Fantasy XIV a Monster Hunter World. Tyto crossoverové události jsou ale u Capcomu v sérii Monter Hunter naprosto obvyklé, takže jen dodáme, že k ní má dojít někdy letos v létě. Oficiální datum není dosud známé.

Díky oficiální internetové stránce crossoveru se ale dovídáme, že se hráči Final Fantasy XIV mohou těšit na "ikonická monstra série Monster Hunter". Problém může být pouze v tom, že musíte být alespoň na úrovni 70 a musíte mít dokončený hlavní quest "Stormblood". Samozřejmě, že pokud nemáte požadovanou úroveň, můžete si ji prostřednictvím různých předmětů dokoupit.

Jen připomínáme, že Final Fantasy XIV je k dostání ve verzích pro PC a PS4 a Monster Hunter World si můžete zahrát na PS4 a Xbox One. PC verze má dorazit v druhém pololetí tohoto roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama