Září s PS Plus: Destiny 2 a God of War III: Remastered
Novinka Září s PS Plus: Destiny 2 a God of War III: Remastered

Září s PS Plus: Destiny 2 a God of War III: Remastered

Michal Burian

Michal Burian

15
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 3 PlayStation Vita Vita

Sci-fi střílečka a třetí dobrodružství Krata ve vylepšené podobě pro PS4.

Reklama

Před dvěma hodinami jsme čtenářům Zingu na Facebooku položili následující otázku: "Jaké tituly byste si přáli v září v programu PlayStation Plus?" A někteří se trefili :-). Například Lukáš Brejcha si přál God of War, což se mu de facto splnilo. Sice nedostane v září nejnovější díl Kratova dobrodružství (ten si opravdu nečekal, že?), ale může se těšit na God of War III: Remastered. Na PlayStationu 4 tuhle hru doplní ještě sci-fi střílečka Destiny 2, což jsem popravdě vůbec nečekal já. A co vy? Navíc Destiny 2 můžete hrát už od dnešního dne.

Bonusovými tituly pro PS Plus jsou Knowledge is Power z kategorie PlayLink a PlayStation VR horor Here They Lie. Na PS4 si budete moci zahrát ještě Another World – 20th Anniversary Edition (i pro PS3 a PS Vita), QUBE Director’s Cut (i pro PS3) a Foul Play (i pro PS Vita). Poslední hrou je Sparkle 2 pro Vitu.

Všechny další hry budou na PlayStation Store dostupné od 4. září. Do té doby můžete využít srpnovou nabídku, kde je Mafia III (PS4), Dead by Daylight (PS4), Bound by Flame (PS3), Serious Sam 3: BFE (PS3), Draw Slasher (PS Vita) a Space Hulk (PS Vita).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama