Vzniká nové free-to-play MMO na motivy Pána prstenů
Novinka Vzniká nové free-to-play MMO na motivy Pána prstenů

Vzniká nové free-to-play MMO na motivy Pána prstenů

Martin Cvrček

Martin Cvrček

8
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Časově má hra předcházet příběhu o Frodovi a Prstenu moci.

Reklama

Svět Pána prstenů znovu expanduje do oblasti videoher. Čínská společnost Leyou Technologies Holdings Limited oznámila, že její nová vydavatelská odnož Athlon Games ve spolupráci s divizí Middle-earth Enterprises připravuje free-to-play MMO hru zasazenou do Středozemě, kterou stvořil J.R.R. Tolkien. V Athlon Games se postarají o vývoj i distribuci a vše zaštítí Middle-earth Enterprises jakožto držitel exkluzivních práv na celé množství děl a produktů vycházejících z Tolkienova díla.

O free-to-play MMO na motivy Pána prstenů toho zatím mnoho nevíme. Jisté však je, že je hra ve vývoji pro PC a snad i pro konzole a jejím cílem je nabídnout hráčům a fanouškům nový, pohlcující herní zážitek a šanci na velkolepý průzkum Středozemě. Časově je projekt zasazený od období, jež předchází událostem trilogie Pán prstenů a zároveň k nim vede. Dost možná tak jde o éru mezi Hobitem a Pánem prstenů, obecně se ale dá počítat s třetím věkem. Z obchodního hlediska je pak cílem projektu upevnit pozici Leyou Technologies Holdings Limited na západním trhu.

Bližší informace o hře momentálně nejsou k dispozici, stejně tak nevíme nic o předpokládaném datu vydání. Samozřejmě ale nejde o první MMO počin zasazený do světa Pána prstenů. V dubnu roku 2007 bylo spuštěno MMORPG Lord of the Rings Online, které léta živily měsíční poplatky. V dnešní době je ale také free-to-play, přičemž nabízí i prémiový program pro předplatitele.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama