​Loutky z Labyrinth​u​ of Refrain: Coven of Dusk
Novinka ​Loutky z Labyrinth​u​ of Refrain: Coven of Dusk

​Loutky z Labyrinth​u​ of Refrain: Coven of Dusk

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC

​Vytvořte armádu až 40 loutkových vojáků.

Reklama

O hře ​Labyrinth​​ of Refrain: Coven of Dusk jsme na našich stránkách psali již několikrát. Dnes se blíže podíváme na to, jakým způsobem budete prohledávat dungeony, nebo spíše kdo to bude dělat za vás. Není totiž tajemstvím, že se ve hře stanete živoucí knihou Tractatus de Monstrum a do podzemí za sebe budete vysílat skupiny vojáků loutek. Abyste lépe pochopili, jak si budete moci svou armádu vytvořit a jak bude fungovat třeba přizpůsobování si loutek, vydala společnost NIS America nový trailer, představující právě vaši armádu loutkových vojáků.

Do podzemního labyrintu totiž nemohou vstoupit živé bytosti. Zabraňuje jim v tom jedovatá miasma, ale umělé loutky zde mohou pobývat bez poškození. Proto si hráči budou moci vybrat z celé řady různých postav a vytvořit si armádu až 40 loutkových vojáků.

Na své základně budete moci své loutky připravovat na výpravy, přiřadit je do jednotlivých jednotek a určit i formaci, ve které budou dungeony propátrávat. Můžete jim připravit lepší vybavení plněním žádostí od okolo žijících měšťanů a získat pomoc od čarodějky Drony.

Jakmile vstoupíte do labyrintu, bude vaší prioritou prohledat každý kout a úkryt, dostat se přes zátarasy, řešit hádanky a dokonce hledat cestu přes zničitelné zdi. Dole na vás čeká také hledání pokladů a vzácných artefaktů. Ale čím více bohatství na průzkumu získáte, tím těžší se bude dostat ven. Dokážete v dungeonech přežít dostatečně dlouho, abyste se vůbec vrátili zpět?

Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk vychází v Evropě 21. září pro PlayStationu 4, Switch a prostřednictvím Steamu pro PC. Hru můžete předobjednávat na Xzone.cz. Recenzi pro vás již připravujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama