Final Fantasy: Crystal Chronicles ​oznám​ena pro PS4​ a Switch
Novinka Final Fantasy: Crystal Chronicles ​oznám​ena pro PS4​ a Switch

Final Fantasy: Crystal Chronicles ​oznám​ena pro PS4​ a Switch

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch

Remastered Edition vyjde někdy v roce 2019.

Reklama

Square Enix oznámil nové vydání hry Final Fantasy: Crystal Chronicles. Takzvaná Remastered Edition je chystaná pro konzole PlayStation 4 a Switch a vyjít má někdy v roce 2019.

RPG ​Final Fantasy: Crystal Chronicles Remastered Edition nabídne online multiplayer pro čtyři hráče, nový dabing postav, nové oblasti doplněné do dungeonů a mnoho dalšího. Jde o zajímavý krok, protože ​Final Fantasy: Crystal Chronicles je již celkem starší hrou. Původně totiž dorazila pro GameCube už v roce 2003 (na západě o rok později).

Crystal Chronicles se odehrávají v neznámém světě, ve kterém spolu žijí čtyři různé rasy bytostí. Hráč bude ovládat karavanu, putující z vesnice Tipa. Zde se totiž sešli zástupci čtyř světových ras a nabídli svou pomoc při řešení zásadního problému.

1000 let před událostmi hry byl Great Crystal rozbitý meteoritem Meteor Parasite, nesoucím na sobě i mimozemský život. Parazit vytvořil jedovatou páru nazvanou Miasma, která zabíjí všechno živé, co se ji jen dotkne. Naštěstí kousky křišťálu oddělují Miasmu od osad přežívajících bytostí, ale čas od času vyžadují obnovu pomocí myrhy, energie sklizené z kouzelných stromů pomocí magických nádob. Ty u sebe mají karavany a osadníci z vesnice Tipa teď musí pokračovat v cestě napříč světem a shromáždit dostatečné množství myrhy a poznat historii svého světa od cestujících a obyvatel v ostatních osadách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama