Vyšlo Utawarerumono a čeká nás DQ: The Adventure of Dai
One Piece: Pirate Warriors 4 Novinka Vyšlo Utawarerumono a čeká nás DQ: The Adventure of Dai

Vyšlo Utawarerumono a čeká nás DQ: The Adventure of Dai

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Apple iOS Android Android PlayStation Vita Vita

Dále remaster Final Fantasy Crystal Chronicles, horor Yoru, Tomosu nebo nové postavy pro OP:PW4 a One Punch Mana.

Reklama

Utawarerumono: Prelude to the Fallen

Začneme v rychlosti. V pátek 29. května vyšlo pro konzole PlayStation 4 a PS Vitu (pouze digitálně) JRPG Utawarerumono: Prelude to the Fallen. Konzolové verze jsou tady již venku, ale časem se můžeme těšit i na PC verzi. Pro zájemce je nachystaná i krabicová PS4 verze.

Níže se můžete podívat na startovní trailer, ve kterém obživnou umělecká díla v podobě hratelných postav, prohlédnete si poutavé gameplay bojové scény a měnící se příběh, který pak bude jednou provždy žít v písních o této legendě.


Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition

Square Enix chystá na 27. srpna vadání Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition pro PlayStation 4, Switch, iOS a Android, ale jen v Japonsku. Titul bude k dispozici i fyzicky a to pro PlayStation 4 a Switch. Digitální verze pro iOS a Android budou obsahovat část hry, kterou půjde hrát zdarma.

Co se týče "západu", máme potvrzeno vydání na "léto 2020".

Remaster bude obsahovat nový systém Imitate, který vám v bitvě umožňuje změnit vzhled a hlas hlavní postavy na vzhled jedné z vedlejších postav, které potkáte při plnění příběhové linie, ale bude vás to stát určité předměry. Pokud budete hrát online multiplayer, můžete si sestavit vlastní osádku Dream Caravanu, jakou byste v hlavním příběhu nemohli vytvořit.

Dále do remasteru přibyla podpora online hraní pro více hráčů a na různých platformách, možnost odemknout High-Difficulty Dungeon & Boss po dokončení hry, přidány byly nové varianty postav, vybavení a upgradů pro každou z ras, od Yae nově nahraná tematická píseň Kazenone a Hoshizukiyo od Yae a nové dabingy postav.


Dragon Quest: The Adventure of Dai

Vydavatelský moloch Square Enix a vývojáři z DeNA oznámili "skvělé a vzrušující RPG" Dragon Quest: The Adventure of Dai - Tamashii no Kizuna, připravované pro iOS a Android. Titul má vyjít prozatím jen v Japonsku a to někdy v roce 2021.

Dragon Quest: The Adventure of Dai - Tamashii no Kizuna

Je jednou ze tří připravovaných hratelných součástí projektu Dragon Quest: The Adventure of Dai. Hráči budou moci spolupracovat s populárními postavami, mezi kterými jsou Dai, Popp, Maam a Crocodine a další. Hra nabídne velmi jednoduchý bitevní "three-lane" systém, který není těžké pochopit, ale vyžaduje dobré strategické plánování. Square Enix popisuje tento bitevní systém jako "jednoduchý, ale propracovaný do hloubky".

Dragon Quest: The Adventure of Dai - Xross Blade

Další součást projektu Dragon Quest: The Adventure of Dai připravuje SQ se studiem Takara Tomy A.R.T.S. Jde o arkádovou bojovku Dragon Quest: The Adventure of Dai - Xross Blade, která se v japonských hernách objeví koncem roku. V plánu je vydání velkého množství merche včetně alba na karty a Adventure Logu.

Infinity Strash - Dragon Quest: The Adventure of Dai

Nakonec je tady konečně konzolová součást DQ: The Adventure of Dai, kterou se Square Enixem připravuje Game Studio pro konzole. Konkrétní platformy ještě nebyly oznámeny, ale titul má v Japonsku vyjít v roce 2021.

Víme prozatím jen to, že hráči budou ovládat postavy z Dragon Questu: The Adventure of Dai a čelit monstrům a nepřátelům prostřednictví velmi známých kouzel a speciálních útoků.


One Piece: Pirate Warriors 4

Čtvrté Pirate Warriors rošíří druhá hratelná postava, kterou je Charlotte Cracker. V nejnovější vydání časopisu Weekly Jump bylo oznámeno, že bude společně s Charlotte Smoothie součástí prvního Character Packu.

One Piece: Pirate Warriors 4 je nyní k dispozici pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a přes Steam pro PC a vy si ji už nyní můžete koupit v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

Vyšlo Utawarerumono a čeká nás DQ: The Adventure of Dai

One Punch Man: A Hero Nobody Knows

Další postavové DLC se chystá pro hru One Punch Man: A Hero Nobody Knows. Jde o třetí stahovatelný přívek, který můžete zakoupit samostatně nebo jaku součást Season Passu.

Watchdog Man bude v balíčku s dalším scénářem souvisejícím s Watchdog Manem, dále avatar pack a speciální pohyby.

One Punch Man: A Hero Nobody Knows je nyní k dispozici pro PlayStation 4, Xbox One a přes Steam pro PC a vy si ji už nyní můžete koupit v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

Vyšlo Utawarerumono a čeká nás DQ: The Adventure of Dai

Harvest Moon: One World

V Severní a Jižní Americe bude Harvest Moon: One World vydán, kromě dříve ohlášené Switch verze, prodáván také pro PlayStation 4. Natsune hru vydá někdy letos koncem roku a tak uvidíme, jestli bude PS4 verze v prodeji i v Evropě.

"Jsme nadšeni, že se můžeme podělit o první ukázku nové přebalu pro Harvest Moon: One World, se kterým pohlédnete do obrovského světa plného tajemství, výzev, nových přátel a farmaření," řekl prezident a generální ředitel Natsune Hiro Maekawa ve své tiskové zprávě. "Jsme zároveň nadšeni, že můžeme vedle Switche oficiálně potvrdit i vydání hry pro PlayStation 4. Značka Harvest Moon má na platformách Sony dlouhou historii, zahrnující vydání na původním PlayStationu, PlayStationu 2, 3 a 4 a také na PS Vitě a PSP."

Vyšlo Utawarerumono a čeká nás DQ: The Adventure of Dai

Tales of Crestoria

Nejnovější trailer k mobilnímu spin-offu série Tales of, představující Orwina Granberga. Dospělého chlapa, ze kterého ale společnost nic nemá. Jeho osobnost je pro ostatní velmi příjemná, ale působí unaveně. Přesto je ženatý s Niinou a má sní desetiletou dceru Auru, dokážou přežít pouze díky příjmům od Niiny.

Tuto postavu navrhl Daigo Okumura, který dříve pracoval na Tales of Symphonia a Tales of Vesperia. Hlas Orwinovi prpůjčil Hiroki Yasumoto, kterého můžete znát jako Guile z posledních Street Fighter her (Street Fighter IV, IV a Street Fighter x Tekken). V sérii Danganronpa namluvil Nekomaru Nidaie. Mezi posledními rolemi najdete taky Carlose Oliveira z Resident Evilu 3. Pro milovníky anime pak dodávám, že je také hlasem Chada z Bleache.

Tales of Crestoria má předběžné vyjít v červnu 2020 pro zařízení s Androidem a iOS.

Japonskou verzi traileru najdete zde.


Yoru, Tomosu

Rozloučíme se ukázkou z hororového vizuálního románu Yoru, Tomosu. Pokud jste trochu lekaví, nedoporučujeme si trailer pouštět se sluchátky. Nové záběry totiž představují několik ukázek toho, co vás bude pronásledovat.

Za Yoru, Tomosu stojí Nippon Ichi Software se odehrává v éře Taisho a je zasazen na dívčí akademii Kagurahara, kde budeme sledovat pět dívek, které se zúčastnily poněkud záhadné události. Studentky mají zakázáno ze školy odejít. proto si dívky vytvořily rituál Pseudo Sister, kdy si spolu dvě dívky vzájemně vyměňují své nejcennější věci a vrací si je až po ukončení studia. Jenže dojde k incidentu, který skončí tragédií...

Yoru, Tomosu vyjde v Japonsku 30. července pro PlayStation 4 a Switch.

Zdroj: NIS America, Bandai Namco, Square Enix, Ryokutya2089, Natsune, PlayStation Blog Japan, 4Gamer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama