Vytváření vlastních misí a map v Space Hulk: Tactics
Novinka Vytváření vlastních misí a map v Space Hulk: Tactics

Vytváření vlastních misí a map v Space Hulk: Tactics

Michal Burian

Michal Burian

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Snadno a rychle.

Reklama

Oficiální adaptace deskové hry Space Hulk zasazené do univerza Warhammeru 40 000 láká hráče na vytváření vlastních misí a map. V titulu Space Hulk: Tactics si můžete snadno a rychle vytvořit bitvu se vším všudy, včetně pravidel. V průběhu vytváření můžete vše rychle testovat. Jakmile je vaše dílo dokončeno, můžete ho nahrát na servery a sdílet s ostatními.

Popis hry:

Vyrazte do krvavých bitev v ohromných vesmírných vracích tvořených pokroucenou změtí asteroidů, bludných vesmírných korábů a trosek – veďte elitní jednotku Terminátorů hvězdné pěchoty Adeptus Astartes nebo ovládejte houf smrtonosných Genestealerů. Kterou stranu si zvolíte?

Probojujte se dvěma odlišnými příběhovými kampaněmi: staňte v čele jednotky Krvavých andělů, kterou si můžete v průběhu hraní přizpůsobit, nebo poprvé v historii hry Space Hulk ovládejte Genestealery!

Hra Space Hulk: Tactics stojí na pravidlech populární deskové hry, avšak s novým prvkem v podobě jedinečného systému karet. Karty přinášejí další způsoby, jak si můžete přizpůsobit svou jednotku, a umožní vám zvrátit průběh bitvy díky mocným schopnostem, které, pokud je použijete ve správnou chvíli, spouští rozhodující efekty.

Otestujte své dovednosti proti ostatním hráčům v rozsáhlé kompetitivní online kampani. Ovládejte houf Genestealerů nebo si vytvořte vlastní jednotku v rámci jedné ze čtyř dostupných kapitul hvězdné pěchoty Adeptus Astartes – Krvavých andělů, Hvězdných vlků, Ultramariňáků nebo Temných andělů. Hra obsahuje vestavěný intuitivní nástroj pro tvorbu map, který vám umožní vytvářet vlastní originální mapy s upravenými cíli a sdílet je s ostatními hráči!

Space Hulk: Tactics vychází 9. října na PC, PlayStation 4 a Xbox One. PC a PS4 verze v češtině. Koupíte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama