Ve strategii Weedcraft Inc budete pěstovat marihuanu
Novinka Ve strategii Weedcraft Inc budete pěstovat marihuanu

Ve strategii Weedcraft Inc budete pěstovat marihuanu

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy Windows PC

Půjde o komplexní manažersko-budovatelskou strategii.

Reklama

Společnost Devolver Digital si z ničeho nedělá těžkou hlavu, její zástupci to dokázali během tiskové konference na E3 v Los Angeles, která byla dost netradiční a spíše humorná. V roce 2019 se bude Devolver Digital snažit uspět s novou manažersko-budovatelskou strategií Weedcraft Inc. Novou hru připravuje studio Vile Monarch (Crush your Enemies, Oh...Sir!) pro PC a budete v ní mít na starost firmu specializující se na pěstování a prodej marihuany.

Má jít o komplexní strategii se vším všudy. Budete vylepšovat a rozšiřovat svůj podnik, starat se o finance, politiku a kulturní aspekty. Čeká vás pěstování a křížení nových druhů této rostliny, najímání nových zaměstnanců a řešení problémů. Vaše činnost se nebude zamlouvat policii, kterou můžete podplatit, stejně tak se snažit přesvědčit doktory, aby od vás marihuanu odebírali pro lékařské účely, případně o legalizaci.

Ve hře Weedcraft Inc na vás čeká série různých scénářů a jedinečné postavy. Doprovodné video slova z tiskové zprávy potvrzuje a názorně ukazuje, jak bude hra vypadat. Tvůrci sází na odlehčený styl.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama