Předčasně odhaleny listopadové PS Plus hry pro PS4
Novinka Předčasně odhaleny listopadové PS Plus hry pro PS4

Předčasně odhaleny listopadové PS Plus hry pro PS4

Michal Burian

Michal Burian

13
Platformy PlayStation PlayStation 4

Co dostanou majitelé PlayStationu 4 díky předplatnému PS Plus?

Reklama

Teprve začal říjen, ale my už dnes víme, jaké hry budou nabídnuty předplatitelům PlayStation Plus v listopadu na konzoli PlayStation 4. Sony omylem na oficiální stránku PlayStation umístila reklamu s listopadovou nabídkou. Za měsíc se můžete těšit na first-person střílečku Bulletstorm: Full Clip Edition a japonskou open-world akci Yakuza Kiwami.

To jsou dva hlavní taháky listopadu. Další hry budou oznámeny koncem října, včetně těch pro PS3 a PS Vita. Bulletstorm: Full Clip Edition je remaster původní střílečky od Epic Games a People Can Fly, která vyšla na PC, PS3 a Xbox 360. Nová verze dorazila loni v dubnu a vysloužila si od nás 7/10 za zachování všech předností a obsahu původního Bulletstormu, dostatečně vylepšenou audiovizuální stránku, nové mapy a dokonce se objevil i Duke Nukem, včetně jeho typických hlášek.

To Yakuza Kiwami je remake PS2 klasiky od Segy. Ve vylepšeném provedení se hra na svět vyklubala v loňském roce a fanoušci byli z návratu opravdu nadšeni. V japonské open-world akci, kde ztratíte pojem o světě, si užijete spoustu a spoustu hodin zábavy.

Nezapomeňte, že v průběhu října si můžete díky PS Plus rozšířit knihovnu svých her od Friday the 13th: The Game a Laser League pro PS4. Kompletní nabídka zde.

Předčasně odhaleny listopadové PS Plus hry pro PS4
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama