Druhý Humble THQ Nordic PlayStation bundle i pro nás
Novinka Druhý Humble THQ Nordic PlayStation bundle i pro nás

Druhý Humble THQ Nordic PlayStation bundle i pro nás

Matěj Jakubčík

Matěj Jakubčík

2
Platformy PlayStation PlayStation 4

Majitelé PS Plus navíc mohou z PS Store pořídit vybrané hry s dvojnásobnou slevou.

Reklama

THQ Nordic si pro nás připravilo již druhý PlayStation bundle, kde si za pouhý dolar můžete pořídit hry Lock's Quest a Giana Sisters: Twisted Dreams - Director's Cut. Dále si svou sbírku her můžete rozšířit druhým i třetím balíčkem, přičemž ten nejdražší za 15 dolarů obsahuje pecky jako Darksiders Warmastered Edition nebo legendární Titan Quest. Tento balíček si můžete pořídit do 13. 11. Získáte toho ale mnohem víc.

Předchozí PlayStation balíčky byly dostupné pouze v Americe. To u druhého již neplatí a je nyní dostupný i v Evropě, a to i pro nás v České republice. Samozřejmě šlo regionální omezení obejít, založit si druhý účet pro USA, ale takhle je to snazší.

Když už se bavíme o hrách na PlayStation 4, je nutno zmínit probíhající akci na PlayStation Store, kde si můžete pořídit hry se slevou až 40 %. Jestliže jste majitelem PS Plus, sleva se zdvojnásobí. To znamená, že když si pořídíte hru s 30% slevou, tak sleva bude 60 %. Slev je opravdu spoustu, takže si vybere opravdu každý hráč. Hledáte RPG? Doporučuji The Surge s 35% slevou. Nebo hledáte spíše akční střílečku? Tak to byste si neměli nechat ujít Battlefield 1 v edici Revolution s 40% slevou. Slevy končí 21. listopadu, tak si pospěšte. Jejich výčet na evropském PlayStation blogu.

Druhý Humble THQ Nordic PlayStation bundle i pro nás
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama