Xbox Game Pass za pouhých 20 korun a nadílka nových her, včetně PUBG
Novinka Xbox Game Pass za pouhých 20 korun a nadílka nových her, včetně PUBG

Xbox Game Pass za pouhých 20 korun a nadílka nových her, včetně PUBG

Michal Burian

Michal Burian

6
Platformy Xbox Xbox One

Pro stávající členy má také Microsoft překvapení.

Reklama

Microsoft uspořádal v Mexico City akci pro fanoušky X018, kde v rámci nové epizody Insider Xbox odhalil novinky pro předplatné Xbox Game Pass.

Do rozsáhlé knihovny čítající přes 100 starších i nových her se nyní dostanete za pouhých 20 korun na měsíc, místo standardních 239 Kč. Nabídka je platná do 3. ledna 2019 pro hráče, kteří již nemají aktivní Xbox Game Pass. Ostatní mohou využít akce a pořídit šest měsíců za 447 Kč.

V Xbox One Pass naleznete například Forza Horizon 4, State of Decay 2, Gears of War 4, Halo Wars 2, Sea of Thieves, GRIP, Outlast, Rocket League, Hitman, Doom, Rise of the Tomb Raider, Sniper Elite 4, Halo 5, Sunset Overdrive, Metro 2033 Redux, Wolfenstein: The New Order, Fallout 4, Quantum Break a mnoho, mnoho dalších.

Současně došlo na představení nových her, které si díky Xbox Game Pass budete moci na Xboxu One zahrát. Celkem jde o 16 titulů. Jeden si budete moci zahrát již v pondělí, konkrétně PlayerUnknown's Battlegrounds. Pokud se vám nechce čekat, tak dneska byl přidán Thief of Thieves. Hellblade: Senua's Sacrifice následuje 17. prosince a 20. prosince skvělé Ori and the Blind Forest, které má hráče nalákat na připravované pokračování nazvané Ori and the Will of the Wisps (dorazí v roce 2019). Skvěle zní i novinka Mutant Year Zero, taktická akční strategie podobná XCOMu, jež teprve v prosinci vyjde a už v té době bude v Xbox Game Pass.

Další hry v traileru:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama