​Atelier Lulua v druhém traileru
Novinka ​Atelier Lulua v druhém traileru

​Atelier Lulua v druhém traileru

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC

Plus kupa screenshotů a nové detaily.

Reklama

Koei Tecmo vydalo druhý oficiální trailer k chystanému JRPG Atelier Lulua: The Scion of Arland. Pokračování série Atelier vyjde v Japonsku pro PlayStation 4 a Switch 20. března. Následně se 24. května dostane v Evropě na konzole PlayStation 4 a Switch a také na PC.

Zároveň Gust vypustil pár nových informací a screenshotů s několika starými hrdiny série, kteří se do The Scion of Arland vrací. Jde o Merurulince "Meruru" Rede Arls a Keina Swaya a novou sub-postavu Benon Armster. Taky se něco víc dovíme o Alchemy Riddle a Luluině příběhu, dalších nových postavách hry a systému Primal Arts.

Merurulince "Meruru" Rede Arls bude dabovat Satomi Akesaka. V minulosti to byla princezna království Arls, v dílu Atelier Meruru: The Apprentice of Arland byla hlavní hrdinkou a tvrdě pracovala na tom, aby se naučila a povýšila alchymii v království Arls natolik, aby mohlo být sloučeno s Arlandskou republikou. S tímo důležitým úkolem už skončila a nyní cestuje po světě. Původně šlo o dost naivní dívku, která nyní osvobozena od svých "princeznovských povinností" a se stala jistější a motivovanější.

Další je Keina Swaya (dabing Yuki Iwabuchi), což je Merurulina přítelkyně z dětství a bývalá správkyně. Nyní funguje jako vládní úředník království Arls a spravuje radnici. Své bojové schopnosti si vylepšila během svého času a pomoci Meruru. Také jsou stále v kontaktu.

Podpůrnou postavou je Benon Armster (dabing Kenjiro Tsuda). Velmi příjemný a milý muž a zároveň jde o ředitele mateřské školy v Arculisu, jehož nejvyšší prioritou je štěstí dětí. I když jej děti milují, v soukromí stále pracuje na tom, aby byl v životě šťastný a díky tomu se často cítí opotřebovaný. Často je celkem bezohledný na Luluu a Evu. Díky tomu to vypadá, že kdysi zastával jinou práci, než se stal ředitelem školky.

Alchemy Riddle (Alchymická hádanka) je starobylý text, který dokáže přečíst pouze Lulua a když je třeba, půjčí ji svou moc. Díky němu se dokáže velice rychle zlepšovat v alchymii a to dokonce tak dobře, že to nedokážou pochopit někteří z nejlepších alchymistů.

Na dalších obrázcích můžete vidět, že vedle hlavních postav, které s vámi budou cestovat, narazíte ve městě jako je Arlculis na mnoho vedlejších postav a vedlejších událostí. Jejich vyřešením prohloubíte vztahy těmito postavami budete mít možnost prožít s nimi další krátké příběhy.

Mezi novými vedlejšími postavami najdete Evu. Dívku, která je vždycky na Luluině straně. V bitvě může používat dovednosti, které úplně změní rozsah útoků od jednoho až po několik nepřátel, což je výborné v boji proti velké skupině.

Aurel je takzvaný Prodigy Knight, který se chce stát tím úplně nejsilnějším. V okolí je už znám jako výborný rytíř, ale sám ještě není vůbec spokojený. Pořád se totiž obává, že bude jeho kariéra spojena s jeho příjmením, které je stejné, jako jméno země Arland. V bitvě bojuje pomocí rychlého meče a v zadních řadách podporuje skupinu zdravotními schopnostmi.

Učitelkou Luluy je Piana. Její alchymistické dovednosti jsou poměrně velké a dokáže syntetizovat věci přímo v bitvě. V předních řadách dokáže nepřátelům přímo ublížit nebo snížit statistiky.

A i když bude mít každá postava své schopnosti, které se v bitvě projeví nějak speciálně, vazby mezi postavami se projeví novými schopnostmi. Ty se nazývají Primary Arts a projeví se v závislosti na kombinaci postav v předních řadách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama