Borderlands: The Handsome Collection a Sonic Mania v červnu s PS Plus
Sonic Mania Novinka Borderlands: The Handsome Collection a Sonic Mania v červnu s PS Plus

Borderlands: The Handsome Collection a Sonic Mania v červnu s PS Plus

Michal Burian

Michal Burian

7
Platformy PlayStation PlayStation 4

Komiksová first-person střílečka od Gearboxu a zábavná retro plošinovka s modrým ježkem.

Reklama

Máte předplacené PlayStation Plus na červen letošního roku? Tak to si od 4. června budete moci na konzoli PlayStation 4 zahrát komiksovou first-person střílečku Borderlands: The Handsome Collection od Gearboxu a zábavnou retro plošinovku Sonic Mania se známým modrým ježkem.

Borderlands: The Handsome Collection vás dokáže s díly Borderlands 2 a Borderlands: The Pre-Sequel dostatečně zabavit do příchodu Borderlands 3, který se očekává 13. září letošního roku. To retro plošinovka Sonic Mania přináší dostatek nostalgie i zábavy.

Do 3. června můžete využít nabídku z předchozího měsíce a přidat si do knihovny tituly What Remains of Edith Finch a Overcooked!

Recenze Borderlands 2: Borderlands 2 má všechno. Zajímavý příběh, bohaté RPG prvky, tuny zbraní, kooperaci, frenetickou řežbu a unikátní grafický styl. Pokud dokážete lehce přimhouřit oči nad jeho nedostatky, budete se královsky bavit - 9/10.

Recenze Borderlands: The Pre-Sequel: Borderlands: The Pre-Sequel rozhodně není špatnou hrou. Ve světle předchozích dílů ale značně zaostává a zastává pouze funkci jakési jednohubky, která vám pomůže zodpovědět, co se vlastně stalo mezi druhým a prvním dílem - 6/10.

Recenze Sonic Mania: Není zcela ortodoxní, že ve výčtu (ne)líbí se nám najdete celkem jenom dvě položky. Ale ani Sonic Mania není nijak ortodoxní hrou. Pro dlouholeté fanoušky série vzpomínající na první díly je tohle skoro až povinností. Nováčci pravděpodobně nedostanou takovou porci zábavy, v jakou SEGA doufala - 7/10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama