Game Pass pro Xbox a Windows 10 obohatí řada indie her
Novinka Game Pass pro Xbox a Windows 10 obohatí řada indie her

Game Pass pro Xbox a Windows 10 obohatí řada indie her

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy Windows PC Xbox Xbox One

V budoucnu dorazí horor Blair Witch. Teď bude dostupná i česká adventura Machinarium.

Reklama

Microsoft uspořádal prezentaci ID@Xbox Game Pass a odhalil řadu indie her, na které se mohou těšit předplatitelé služby Xbox Game Pass pro Xbox One a PC s Windows 10. Kromě prvotřídních a velkých trháků, včetně Metra Exodus, spoléhá společnost na nezávislé tituly. V předchozích měsících to skvěle fungovalo a hry jako The Outer Wilds a Void Bastards udělaly hráčům radost.

Tentokrát na hráče čeká 11 nových her, ale z toho pět je určených pouze pro Windows 10 verzi Xbox Game Passu. Na konzolích a PC si budete moci zahrát My Time at Portia, Bad North, Gonner, The Banner Saga 3, Yoku’s Island Express a Worms W.M.D. Výhradně na PC ještě Undertale, Timespinner, Unavowed, českou adventuru Machinarium a For the King.

Zároveň bylo potvrzeno, že v Xbox Game Passu bude po vydání dostupný horor Blair Witch.

Předplatné Xbox Game Pass pro Xbox Game stojí 259 Kč měsíčně. U Windows 10 je uvedena stejná cena, ale v současné době probíhá slevová akce a za měsíc zaplatíte 119 Kč. Pokud máte Windows 10 i Xbox One a chcete zároveň získat Xbox Live Gold, je dobrou variantou Ultimate předplatné za 339 Kč na měsíc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama