Podpořte pokračování logické hříčky Supraland na Kickstarteru
Novinka Podpořte pokračování logické hříčky Supraland na Kickstarteru

Podpořte pokračování logické hříčky Supraland na Kickstarteru

Jan Kalný

Jan Kalný

2
Platformy Windows PC

Tvůrci požadují alespoň 20 tisíc euro. Vybrali už téměř tři čtvrtě.

Reklama

Je dost možné, že o vcelku jednoduché ale zábavné logické hříčce Supraland, jež podle oficiálního popisu kombinuje prvky Portalu, Zeldy a Metroidu, jste dosud neslyšeli. I přes „až na výjimky kladné” hodnocení na Steamu se netěší nijak masivní popularitě a marketing byl v zásadě neexistující. I přesto se ale pár měsíců staré hře zadařilo natolik, že její tvůrci - tým Supra Games - připravují pokračování, které se rozhodli zafinancovat pomocí Kickstarteru stejně jako první díl. Ten sice na Kickstarteru selhal, ale vypadá to, že se druhému dílu daří podstatně lépe. Autoři vyžadují 20 tisíc euro (zhruba 510 tisíc korun) a v době psaní novinky vybrali již téměř 13 a půl tisíce euro (tedy necelých 350 tisíc korun).

V crowdfundingové kampani Supraland 2 samozřejmě nechybí ani dodatečné cíle. Za 40 tisíc euro se do týmu přidají designéři pro soubojový systém a příběh (obě dvě věci byly v rámci prvního dílu v ne úplně ideálním stavu), za 60 tisíc euro se dočkáme celkově větší a kvalitnější hry a 80 tisíc i anglického dabingu. Tak či onak je vydání hry naplánováno až na rok 2021 pro PC (Steam, GOG, Linux a Mac) a blíže nespecifikovaný Xbox a PlayStation, což může znamenat současnou i další generaci. A na otázku, zda bude Supraland 2 (nakonec) exkluzivitou pro Epic Games Store, existuje jednoduchá oficiální odpověď. „Ne.”

V případě, že si ale nejste jisti, o čem vlastně celá hra je a jestli se pokračování vyplatí podpořit, můžete si první díl vyzkoušet v rámci zhruba hodinové demoverze. Případně hru koupit ve třetinové slevě díky letním slevám na Steamu. Někdy do konce roku se navíc dočkáme i DLC Crash s novými lokacemi a schopnostmi.

https://www.kickstarter.com/projects/supragames/supraland-2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama