Nová fantasy strategie A Year of Rain
Novinka Nová fantasy strategie A Year of Rain

Nová fantasy strategie A Year of Rain

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Windows PC

Zaměřuje se na kooperativní hraní dvou týmů, ale nechybí ani příběh.

Reklama

Známé studio Daedelic Entertainment z Hamburku do fáze předběžného přístupu právě vypustilo svoji první fantasy strategii A Year of Rain. Tito tvůrci jsou asi nejvíce proslulí svojí dobrodružnou sérií Deponia, ale nyní se rozhodli vytvořit vlastní variantu na Warcraft III a jemu podobné tituly.

A Year of Rain je klasická fantasy strategie v reálném čase s obvyklou stavbou základen a masivními bitkami, která se zaměřuje na týmové kooperativní hraní. Právě proto se na Steamu nyní nabízí A Year of Rain se zaváděcí slevou 20 % za 19,99 EUR (cca 510,-), případně v balíčku dvou licencí pro dva hráče o 10 EUR dráž.

 

Nová fantasy strategie A Year of Rain

 

Pokud byste nikoho k sobě nesehnali, nezoufejte, protože roli druhého živého hráče může zaujmout i počítačem řízený kolega. Hra obsahuje příběhovou kampaň hratelnou jak v singlu, tak i v kooperaci a připraveny jsou také kompetitivní bitky týmů hráčů 2 proti 2.

V současnosti si v A Year of Rain můžete vybírat ze tří hratelných frakcí. Zajímavostí je angažování Neala Acreeho jako autora hudby, protože to je kovaný specialista na hudební podkres fantasy strategií. Složil totiž muziku v sériích Diablo, Warcraft i World of Warcraft, což jsou částečně konkurenti A Year of Rain. Pozor, pro spuštění hry je vyžadováno založení účtu a připojení na internet.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=FR71ll7Kj5I[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama