Stáhněte si zdarma Bad North
Novinka Stáhněte si zdarma Bad North

Stáhněte si zdarma Bad North

Michal Jonáš

Michal Jonáš

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

a braňte svůj ostrov proti nájezdům dobyvačných vikingů.

Reklama

Bad North je jednoduše pojatá bojová strategie ve střídmé, ale stylové grafice, která poprvé vyšla v létě minulého roku na Nintendo Switch, aby se postupně dostala na záplavu dalších platforem od mobilů až po Xbox. Vytvořilo ji jen nedávno před tím založené malé nezávislé studio Plausible Concept ze švédského města Malmö, jež má pouhé tři členy.

Vývojáři ovšem nejsou žádní nazdárci, protože po letech strávených ve službách pro velké herní domy si založili vlastní firmičku, když se podíleli na takových značkách, jakými jsou Among The Sleep, LittleBigPlanet, Little Nightmares či Teslagrad. Bad North je strategie, celá zaměřená kolem obrany různě postavených ostrovů před nepřátelskými nájezdníky. Nic objevného, ale hra čerpá ze severské mytologie a nabízí grafiku v zajímavě jednoduchém stylu.

 

Stáhněte si zdarma Bad North

 

Hra ve své době sbírala vesměs solidní sedmičková hodnocení a v současné době stojí v přepočtu stále skoro čtyři stovky. Bad North si až do 29. listopadu zdarma stáhnete z obchodu Epic Games Store, zatímco na konkurenčním Steamu je k dispozici hratelné demo. Nabízená Jotunn edition je rozšířená verze hry s větším obsahem, jak vyšla pro PC a Macy.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=OGed2w_4UPM[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama