Focus Home Interactive spojují síly s Blackbird Interactive
Novinka Focus Home Interactive spojují síly s Blackbird Interactive

Focus Home Interactive spojují síly s Blackbird Interactive

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Vydavatel Greedfallu a tvůrci Homeworldu 3 kutí svůj společný projekt.

Reklama

Na oficiálním fóru společnosti Focus Home Interactive se dnes objevila informace o vzájemné spolupráci této vydavatelské firmy s týmem z kanadského Blackbird Interactive, kteří stojí za titulem Homeworld: Deserts of Kharak a momentálně dělají na třetím díle této strategické série.

Tato dvojice firem by nám následně měla přinést nový titul, jenž bude zasazen do zcela originálního světa, snoubícího v sobě lásku firmy Focus Home k inovacím a nově nabité zkušenosti kanadských tvůrců se žánrem sci-fi.

Rob Cunningham - zakladatel firmy Blackbird Interactive se k této spolupráci vyjádřil následovně: "Jsme nadšeni ze spolupráce s týmem z Focus Home. Již z naší první schůzky bylo jasné, že právě oni jsou schopni přinést naši novou inovativní hru širokému publiku. Focus s námi sdílí naši vizi vytvořit vysoce kvalitní tituly a zcela přijal náš svět, jenž do hry tvoříme. Cítíme se nesmírně vděční za tuto příležitost a již nyní se těšíme na vzrušující a produktivní partnerství."

Své nadšení vyjádřil i ředitel Focus Home Interactive - John Bert, jenž mimo jiné prozradil, že na odhalení plodu jejich vzájemné spolupráce se můžeme těšit již během výstavy PAX East 2020, která probíhá od 27. února do 1. března. Titul by následně měl vyjít ještě do konce tohoto roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama