Disgaea a Saint Seiya na mobilních zařízeních
Novinka Disgaea a Saint Seiya na mobilních zařízeních

Disgaea a Saint Seiya na mobilních zařízeních

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Apple iOS Android Android

Disgaeau 1 Complete si už můžete zahrát, zatímco Saint Seiya: Shining Soldiers teprve dorazí.

Reklama

Disgaea 1 Complete

Nippon Ichi Software vydali Disgaeau 1 Complete ve verzi pro iOS (přes App Store) a pro Android (přes Google Play) za 32,99 dolarů nebo 4 040 jenů. V našem případě jde o cenu cca 850 Kč. Jde o remasterovanou verzi Disgaea: Hour of Darkness vydanou úplně poprvé v lednu 2003, která následně v červenci 2018 dorazila na trh pro PlayStation 4 a Switch.

Za mobilní Disgaeau 1 Complete zaplatíte pouze jednou a neexistuje žádný další dodatečný stahovatelný obsah a ani další nákupy, potřebné pro přístup k dalšímu, veškerému, obsahu do hry.

Mezi novými funkcemi hry pro chytré telefony najdete možnost Auto-Battle, kdy necháte veškeré bitvy na umělé inteligenci, dále funkce Battle Speed ​​Boost, kdy můžete hrát až 8x rychleji než je normální rychlost a nakonec Cheat Shop, který nabízí zvětšené množství získaných EXP a HL, které obdržíte po bitvě, snížíte sílu nepřátel nebo získáte automatické uzdravování.

Výhodou jsou také Cloud Saves, které jsou podporovány jak na Androidu, tak na i na iOS a svá data můžete ukládat i mezi platformami, doma na tabletu a na telefonu na cestách.


Saint Seiya: Shining Soldiers

Bandai Namco ohlásilo novou Saint Seiya hru s podtitulem Shining Soldiers. Jde o novou bitevní RPG strategii, která se letos na jaře objeví ve verzi pro iOS a Android. Počítat máme s mikro-transakcemi a předběžná registrace je již nyní k dispozici prostřednictvím App Store a Google Play.

Má jít o kvalitní zážitek z hraní série Saint Seiya na chytrých telefonech a můžete se tak stát nejsilnějším válečníkem v boji proti vyzivovatelům z celého světa.

Saint Seiya: Shining Soldiers používá bitevní systém založený na jednom one-on-one příkazu. Strategie tak bude závislá na dovednostech různých postav a velké škody budete moci napáchat tím, že nasbíráte Cosmo a uvolníte Seventh Sense Arts. Ty budou doplněny dokonalými vizuály, hodnými série Saint Seiya!

Všechny postavy budou oživeny pomocí úžasných 3D modelů a v daleko nejlepší grafice, jakou můžete na smartphonu vidět, kde jsou zejména kultovní kostýmy Saint Seiya vykresleny s novým oslnivým kovovým leskem.

Zdroj: Nippon Ichi Software a Bandai Namco

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama