Taipei Game Show odložen na léto
Novinka Taipei Game Show odložen na léto

Taipei Game Show odložen na léto

Johny

Johny

2

Další oběť koronaviru.

Reklama

Největší veletrh her v Asijském Pacifiku - Taipei Game Show, který měl probíhat od 6. února do 9. února, byl odložen na léto kvůli hrozbě z nákazy koronavirem.

Před krátkou dobou organizátoři akce vytvořili a rozesílali seznam preventivních opatření pro ty, kteří se akce měli zúčastnit. Potom co Světová zdravotnická organizace (WHO) vyhlásila světový stav zdravotní nouze, byly plány změněny a akce se tak konat v únoru nakonec nebude.

Vedení veletrhu nechce nic riskovat. Taipei Game Show je jednou z větších herních akcí, která má ročně okolo 300 000 návštěvníků, což může snadno pomoci k rozšíření Wu-Chanskému viru.

Na Taipei Game Show v Taiwanu si tedy počkáme až do léta. Přesnější organizační informace se dovíme až později.

Hráči si tak, bohužel, budou muset ještě chvíli počkat na například nové informace o Elden Ring od From Software. CD Projekt RED se měl ukázat se Cyberpunkem 2077. I Sony se mělo objevit s nějakými novinkami o Final Fantasy VII Remake nebo o novém dílu The Last of Us. Dále měly být například představeny trailery na Marvel’s Avengers, Nioh 2, One Piece: Pirate Warriors 4, Resident Evil Resistance nebo na Persona 5 Royal.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama