Co nového přinesla akce Taipei Game Show 2017?
NieR: Automata Novinka Co nového přinesla akce Taipei Game Show 2017?

Co nového přinesla akce Taipei Game Show 2017?

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1

Nové oblasti z NieRu: Automata, ukázka z hraní Ys VIII, Accel World vs. Sword Art Online: Millennium Twilight nebo lákání na Summer Lesson.

Reklama

Před nedávném proběhla v Číně výstava Taipei Game Show 2017. Abych byl upřímný, čekal jsem aspoň nějakou důležitou, nebo aspoň trochu zajímavou, zprávu. Moc toho nebylo, nicméně by od nás nebylo hezké, kdybychom se s vámi nepodělili aspoň o nové záběry z některých chystaných her a neprozradili vám aspoň to málo novinek.

NieR: Automata

Začneme akčním RPG NieR: Automata od Square Enixu. Společnost představila na ukázce z hraní několik nových oblastí (opravdu jich není moc) a uveřejnila celkem 3 nové screenshoty. Mezi nové oblasti patří opuštěný zábavní park a opuštěný obchodní dům.

Níže se můžete podívat na celou prezentaci, ale pokud ji nechcete sledovat celou, najdete gameplay záběry v čase od 18:34 do 25:40.

NieR: Automata vychází v Evropě pro PlayStation 4 už 10. března, ale už teď je možno vyzkoušet PlayStation 4 demo. Co jistě potěší, je příprava PC verze, k jejímuž vydání má dojít ještě někdy letos.

Ys VIII: Lacrimosa of Dana

Další RPG je tentokrát ze stáje Falcomu a konkrétně jde o Ys VIII: Lacrimosa of Dana. Chystaný osmý díl série bylo možno poprvé vidět takříkajíc "v běhu" na PlayStationu 4.

Na Taipei Game Show bylo opět zopakováno, že PlayStation 4 verze Ys VIII běží stabilně při 60 snímcích za sekundu, podporuje 4K rozlišení, nabídne hráčům nové akce, má vylepšenou odezvu ovládání, vylepšenou grafiku a mnoho dalšího.

Záběry níže představují úplně nový herní systém zvaný Style Change. Ve stručnosti v něm jde o to, že někteří nepřátelé mohou být poraženi pouze při použití určitého bojového stylu. Dokonce ve hře existují dungeony, které mohou být odemknuty při používání určitého stylu.

Ys VIII: Lacrimosa of Dana vyjde pro PlayStation 4 prozatím pouze v Japonsku a to 25. května.

První část, začátek gameplaye v 7:45 a konec v 16:07.

Druhá část začátek gameplaye v 26:28 a konec v 35:50.

Accel World vs. Sword Art Online: Millennium Twilight

Crossover Accel World vs. Sword Art Online: Millennium Twilight víceméně ukázal boje s různými postavami. Accel World tady zastupuje Silver Crow a Black Lotus, Blood Leapord, Scarlet Rain, Cyan Pile a Sky Raker. Postavy ze série Sword Art Online najdete v menším množství, pouze Kirito, Asuna a Sinon. Zachycena jsou PvP boje a kooperace.

Accel World VS Sword Art Online: Millennium Twilight vychází v Japonsku pro PlayStation 4 a PS Vitu 16. března.

Summer Lesson with Hikari Miyamoto

Jako poslední jsem si nechal hru Summer Lesson with Hikari Miyamoto. Jde o exkluzivní titul pro PlayStation VR, který na Taipei Game Show prezentovalo Bandai Namco, stejně jako předchozí hru. Summer Lesson se na soupisce Taipei Game Show objevil z jednoho důvodu a tím je příprava anglické verze hry pro zbytek asijského trhu.

K vydání má dojít někdy začátkem roku 2017 a tak přišlo Bandai Namco s novým trailerem jménem Second Contact, ve kterém postupně předvádí takřka všechny možnosti hry - od některých interakcí s Hikari Miyamoto, kterou vlastně budete doučovat, až po ukázku různých oblečení Hikari.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama