Curse of the Dead Gods míří do předběžného přístupu
Novinka Curse of the Dead Gods míří do předběžného přístupu

Curse of the Dead Gods míří do předběžného přístupu

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

Co vznikne, když spojíte Bastiona a Darkest Dungeon?

Reklama

"Během vaší honby za nezměrným bohatstvím, nekonečným životem a božskou silou, jste narazili na prokletý chrám, jenž se na první pohled zdá jako nekonečný labyrint chodeb a místností, které jsou vyplněny smrtícími pastmi, bezednými jámami a nebezpečnými monstry.

A právě díky vaší chamtivosti se tento chrám stane vaším hrobem. Avšak smrt pro vás nebude vysvobozením, jelikož se znovu zrodíte, abyste opět bojovali o svůj bezcenný život."

Nějak takto popisují tvůrci z Passtech Games (Space Run a Masters of Anima) svoji novou hru Curse of the Dead Gods, která se 3. března podívá do programu předběžného přístupu na Steamu.

Jak jste již z tohoto kratšího popisu zajisté pochopili, bude se jednat o roguelike záležitost, u níž bude velmi záležet na vašich schopnostech, díky nimž budete porážet hordy nepřátel a následně i silné bosse.

Během putování skrz temné a tísnivé prostory budete taktéž narážet na speciální relikvie a nové zbraně (meče, oštěpy, luky, zbraně a další), které vaše šance na přežití zase o něco zvýší. Avšak každý váš pokus bude ovlivněn speciální kletbou, která pokaždé trochu pozmění hratelnost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama