Přežijete demo Eldest Souls?
Novinka Přežijete demo Eldest Souls?

Přežijete demo Eldest Souls?

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Nintendo Switch Switch Windows PC

Vyzkoušejte si demoverzi veleobtížné „souls-like“ bojovky.

Reklama

Eldest Souls je temná pixelartová mlátička „souls-like“ žánru, kterou tvoří tři kamarádi z římského indie studia Fallen Flag, přičemž jim s jejich prvotinou pomáhají ještě tři externí vývojáři. Titul se odehrává v pochmurné Citadele, v níž jsou vězněni Staří bohové. Jenže kdysi tak pevné zámky povolily, staré božstvo se chce lidstvu pomstít, a tak na scénu nastupuje váš chrabrý rytíř s obřím mečem, který se zlým božským netvorům postaví přímo v jejich bývalém vězení, kam se normální lidská noha vůbec neodváží.

 

Přežijete demo Eldest Souls?

 

Staří bohové byli dlouho uvěznění. Lidstvo prosperovalo. Z dnes zapomenutých chrámů vyrostla velká království. Ale časy se mění… Staří bohové v touze po odplatě uvrhli celý svět do obrovské spouště. Úrodná půda se proměnila v poušť, řeky v prach. Velké tažení, jehož cílem bylo zlikvidovat uvězněné bohy jednou provždy, skončilo v zapomnění a lidská království upadla v chaos. K prastarému vězení bohů v citadele se nyní blíží osamělý bojovník. Jeho úkol je prostý: všechny je pobít.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=a1rXisYyNPQ[/embed]

 

V Eldest Souls se vrhnete do hledání starých bohů v rozlehlé, dávno zapomenuté citadele. Střetnutí se starými bohy bude… smrtící. V rychlém a náročném akčním boji se počítá každý okamžik. Štěstěna však přeje odvážným a pokoření starých bohů může hráči přinést schopnosti nad chápání smrtelníků. Hra, která se inspirovala v sérii Dark Souls a Fighting Fantasy, má vyjít letos, přičemž si ji nyní můžete vyzkoušet v demoverzi na Steamu.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama