Herec G-Mana promluvil o neoznámeném projektu
Half-Life Novinka Herec G-Mana promluvil o neoznámeném projektu

Herec G-Mana promluvil o neoznámeném projektu

Johny

Johny

5
Platformy Windows PC

Přinese s sebou "závan z minulosti".

Reklama

Mike Shapiro, hlas tajemné postavy G-Man ze série Half-Life od vývojářů z Valve, se rozpovídal v rozhovoru pro USGamer o novém projektu, kterému znovu propůjčil svůj hlas a prý i své pohyby.

Loni v létě a na podzim Mike spolupracoval na hře, pro kterou byly nahrávány jeho pohyby přes motion capture. Od začátku ale nevěděl, na jaké hře se vlastně podílí. Jednou si tak ale po skončení nahrávání pohybů zašel s ředitelem nahrávací společnosti popít a zjistil od něj, pro jakou hru pohyby nahrává, a že nikdo neví, že se na této hře vůbec pracuje.

"Až budu moci, oznámím ji na svém Twitteru - snažím se být obezřetný i teď, když o tom mluvím s vámi - ale bude to tak ohromující zopakování toho, co lidé věděli. Opravdu to... přiměje lidi, aby se znovu zamysleli nad tím, co si mysleli, že věděli o příběhu ve hře před touto, a já ani nevím, jestli to lidé čekají. Bude to takový závan z minulosti."

Na otázku zda půjde o podobnou hru jako Half-Life: Alyx nebo jestli se tentokrát dočkáme číslovky "3" Mike Shapiro odpověděl: "Slyším vaši otázku a chci ji ctít, ale také nechci zkazit překvapení. Máte kamaráda, kterého jste dlouho neviděli a stěží si myslíte, že toho člověka zase uvidíte? Tak jak byste se znovu potkali, tak byste řekli něco jako: 'Ty jo, to je úžasné!' Myslím ale, že to jsem prozradil víc, než si mohu dovolit."

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama