Sedm her od 2K Games nově na Switch
BioShock Novinka Sedm her od 2K Games nově na Switch

Sedm her od 2K Games nově na Switch

Michal Jonáš

Michal Jonáš

4
Platformy Nintendo Switch Switch

Tři slavné herní série v obsáhlých kolekcích i s přídavky a datadisky.

Reklama

Na konzole Nintendo Switch míří trojice velkých herních sérií z produkce 2K Games. A to vždy jako kolekce několika her v jednom balení:

BioShock: The Collection je kompletní kolekce všech tří her série obsahující BioShock Remastered, BioShock 2 Remastered a BioShock Infinite: The Complete Edition + všechny přídavky a updaty, jaké do těchto her celkově přibyly.

Borderlands: Legendary Collection zase v jednom balíčku obsahuje také trojici her: Borderlands: The Pre-Sequel, Borderlands: Game of The Year Edition a Borderlands 2. Nejnovější třetí díl v kolekci není.

XCOM 2 Collection je ze všech tří kompilací nejstřídmější, když nabídne pouze jedinou hru XCOM 2, ale se čtyřmi menšími přídavky XCOM 2: Resistance Warriors Pack, XCOM 2: Anarchy's Children, XCOM 2: Alien Hunters a XCOM 2: Shen's Last Gift. Navíc je součástí také velký datadisk XCOM 2: War of the Chosen.

 

Sedm her od 2K Games nově na Switch

 

Všechny tyto kompilace vyjdou na SW v digitální i krabičkové verzi 29. 5. 2020, přičemž pro Evropu je doporučená cena 49,99 EUR, což je v přepočtu kolem 1350,-.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=O7v5LKd2Iig&feature=emb_logo[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama