GOG Galaxy má nyní přehled i o předplacených službách
Novinka GOG Galaxy má nyní přehled i o předplacených službách

GOG Galaxy má nyní přehled i o předplacených službách

Johny

Johny

3
Platformy Windows PC

Update 2.0 má také v následujících týdnech opustit beta testování.

Reklama

GOG Galaxy 2.0, platforma, se kterou si můžete propojit herní účty ostatních platforem a mít tak přehled o všech vlastních hrách na jednom místě, včetně těch na PlayStationu a Xboxu, obdržela nový update verze 2.0.14, který nově umožňuje i spravování her z předplacených herních služeb, jako například Game Pass od Microsoftu nebo Uplay+ od Ubisoftu.

Funguje to tak, že pokud máte například předplacený Game Pass a účet Microsoftu propojen s GOG Galaxy 2.0, platforma to automaticky pozná a všechny hry, ke kterým jste díky Game Passu dostali přístup, vám zobrazí jako byste je vlastnili. Potom stačí jenom dát hry instaloval a hrát.

Podobně je to i se sdílenými hrami na Steamu. Pokud vám někdo zpřístupnil svou knihovnu her na Steamu, zobrazí se v GOG Galaxy 2.0 v kategorii s hrami z přeplacených služeb.

Další užitečnou novinkou je přidání dalších zástupců (hry, editoru) s možností přidání spouštěcích parametrů. Tato funkce se může hodit lidem používající modifikace, které například vyžadují spouštění jiným, než originálním launcherem hry nebo to můžete použít pro spouštění jiných verzí hry (32-bit/64-bit, DirectX 9/11/12/Vulkan).

GOG Galaxy 2.0 má také v následujících týdnech opustit beta testování a nahradit hlavní starší verzi 1.2. Kdy přesně ke změně dojde, zatím nevíme.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama