Xbox se omluvil za zklamání z proběhlého streamu
Novinka Xbox se omluvil za zklamání z proběhlého streamu

Xbox se omluvil za zklamání z proběhlého streamu

Ondřej Partl

Ondřej Partl

42
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Omluva přišla od šéfa marketingového oddělení.

Reklama

Když ve čtvrtek Xbox odprezentoval svou předpřipravenou show Inside Xbox, která měla za úkol odhalit a rovnou ukázat v akci záběry z next-gen her optimalizovaných pro novou konzoli Xbox Series X, mnoho fanoušků a hráčů bylo poměrně zklamaných, jelikož jim přišlo, že se nedočkali žádné vyložené senzace, která by je úžasem shodila ze židle. Především se ale dočkali mnohem méně záběrů ze skutečného hraní, než kolik očekávali podle propagace show před jejím proběhnutím.

Očekávání byla nastavena poměrně vysoko, kvůli čemuž se nyní ředitel marketingového oddělení Xboxu, Aaron Greenberg, na Twitteru oficiálně omluvil všem za zklamání slovy:

"Kdybychom nic neřekli a jen květnový Inside Xbox ukázali, jako jsme to udělali i minulý měsíc, tak mám podezření, že by se reakce mohly lišit. Je zřejmé, že jsme nastavili špatná očekávání, za což přirozeně můžeme my. Vážíme si veškerých zpětných názorů a můžu vás ujistit, že se z toho jako tým poučíme."

Rozhodně se jedná o sympatickou reakci a my se můžeme opatrně těšit na další díl měsíčního pořadu Inside Xbox v červnu, ale hlavně pak v červenci, kdy bychom se měli dočkat představení her od Xbox Game Studios, mezi nimiž nebude chybět ani Halo Infinite.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama