New Super Lucky's Tale se chystá na PS4 a Xbox One
Novinka New Super Lucky's Tale se chystá na PS4 a Xbox One

New Super Lucky's Tale se chystá na PS4 a Xbox One

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox One

Vylepšená verze lišáckého dobrodružství i na dalších platformách.

Reklama

Pokud vám chybí klasické skákačky, tak jste určitě v roce 2017 zkoušeli hru Super Lucky's Tale, která vyšla na PC a Xbox One. Ačkoliv se nejednalo o kdovíjaký zázrak, titul určitě neurazil a na nějaký ten zimní večer zabavil.

Minulý červen se tato hra následně dočkala upravené verze New Super Lucky's Tale, jenž vyšla exkluzivně pro Nintendo Switch. Nyní však autoři ohlásili, že se této vylepšené edice dočkáme i na Xboxu One a PlayStationu 4.

Datum prozatím nebylo oznámeno, stejně jako detaily k samotnému obsahu (zda se dočkáme něčeho nového), avšak jistí si můžeme být tím, že budeme sledovat patálie lišáka Luckyho skrze jednotlivé světy, do kterých se dostaneme pomocí artefaktu zvaného Kniha věků, přičemž se budeme snažit získat její chybějící stránky z rukou zlého kouzelníka Jinxe a jeho rodiny Kitty Litter.

Hratelnost se posléze bude často lišit, kdy se dočkáte rozlehlých 3D světů, 2D výzev, odměňujících miniher, několika hádanek, a dokonce dojde i na střetnutí s bossáky. Nechybí ani poměrně velká plejáda různých sběratelských předmětů a tajemstvích, které čekají na svá odhalení.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama