Odhalena první DLC do Minecraft Dungeons
Novinka Odhalena první DLC do Minecraft Dungeons

Odhalena první DLC do Minecraft Dungeons

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Připravte se na nebezpečnou džungli a ošklivou zimu.

Reklama

Nejnovější titul z populárního kostičkového světa zabrousil do žánru ARPG, kam patří například legendární Diablo nebo Path of Exile. A ačkoliv došlo oproti těmto kouskům k poměrně znatelnému zjednodušení, tak se rozhodně nejednalo o kousek, jenž by bylo záhodno jen tak přeskočit, o čemž svědčí i naše "sedmičková" recenze, kde jsme naše pocity ze hry shrnuli následovně:

"Jednoduší roztomilá varianta na oblíbená ARPG je přesně tím, na co vypadá. Ideální hra pro nováčky v rámci žánru, fanoušky Minecraftu, sváteční hráče nebo jednoduchý gaučový coop. Veteráni si ale mohou nastavit nelítostnou obtížnost a užít si překvapivě ostrou výzvu, která dokáže pohltit - sám jsem od ní nevstal, dokud jsem nebyl na konci."

Každopádně pokud již máte dohráno a čekáte na doplňkový obsah, tak vás potěšíme, jelikož švédská společnost Mojang oznámila první dvě DLC do hry.

První z nich se jmenuje Jungle Awakens a dorazí v červenci. Jeho obsahem bude klasická várka nových zbraní, artefaktů či brněních, které získáte ve třech nových úrovních, kde na vás budou čekat i unikátní nepřátelé.

Odhalena první DLC do Minecraft Dungeons

O druhém stahovatelném balíčku se pak mnoho neví, snad jen to, že se bude jmenovat Creeping Winter, z čehož jde usuzovat, že bude zasazen do zimních lokací (které pravděpodobně taktéž budou tři). Neví se ani datum vydání, avšak to se dá očekávat někdy kolem září.

Tímto ovšem novinky kolem titulu nekončí, jelikož Mojang také potvrdil, že momentálně tvrdě pracuje na přidání možnosti cross-platform hraní a taktéž obsahu zdarma. Na více informací si však musíme ještě nějakou chvíli počkat.

PC verzi Minecraft Dungeons si můžete zakoupit v obchodě Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama