Total War Saga: Troy v létě a zdarma
Total War Saga: TROY Novinka Total War Saga: Troy v létě a zdarma

Total War Saga: Troy v létě a zdarma

Ondřej Partl

Ondřej Partl

15
Platformy Windows PC

Nový díl populární strategie volí zajímavou taktiku.

Reklama

Připravovaný nový díl ze série Total War, jenž bude zasazen do období trojské války, byl oznámen již před několika měsíci. Nyní ale autoři oznámili datum vydání, přičemž volí poměrně nestandardní cestu.

Total War Saga: Troy tedy vyjde 13. srpna, a to pouze na digitální platformě Epic Games Store, kde bude nabízen s roční exkluzivitou, což dost možná trochu zamrzí hned několik fanoušků.

V dnešním světě takováto exkluzivita ale už pro mnohé není žádným překvapením (ačkoliv se u této série jedná o premiéru), avšak to zajímavější je to, že titul bude prvních 24 hodin od vydání rozdáván zcela zdarma.

 

Tvůrci však upozorňují na to, že to v žádném případě neznamená, že i další hry z této série budou exkluzivní pro tuto platformu. Creative Assembly si jednoduše chtějí vyzkoušet i jiné platformy a zjistit, jaké jsou pro ně vhodné, což by se mělo pozitivně odrazit na chodu celého studia.

Bude teda velice zajímavé sledovat, jaký vliv to bude mít na hru a její prodeje. A snad Epic při takovéto akci ohlídá chod svých serverů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama