No Man's Sky dostává hororovou aktualizaci
Novinka No Man's Sky dostává hororovou aktualizaci

No Man's Sky dostává hororovou aktualizaci

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Ve vesmíru nikdo neuslyší váš křik.

Reklama

Vydání vesmírné explorační hry No Man's Sky sice bylo velice kostrbaté, avšak během několika uplynulých let hra dostala hromadu aktualizací, kdy se v aktuálním stavu jedná o výborný titul, jenž vám vydrží na dlouhé hodiny.

Autoři pak v žádném případě s prací na hře nepřestávájí, díky čemuž se můžeme těšit z dalšího zajímavého updatu, jenž nese název Desolation. Jeho název velice příhodně vystihuje i jeho hlavní obsah, jelikož hráčům přinese možnost nalodění se na opuštěné nákladní lodě různě poházené ve vesmíru, jejichž interiér je stejně jako jednotlivé planety procedurálně generován.

Při jejich prozkoumávání však na vás čekají různá nebezpečí, jakými jsou obranné mechanismy samotné lodě či agresivní mimozemšťané. Každá z těchto lodí pak bude oplývat svým vlastní vygenerovaným příběhem, kdy budete zjišťovat, co se stalo s místní posádkou. Taktéž na nich naleznete speciální materiál či technologie.

Kromě tohoto téměř hororové obsahu jsme se taktéž dočkali několika vylepšení z hlediska grafiky, kdy došlo na úpravu bloomu a lens flarů, přičemž se přidalo i několik světelných efektů. Dalšími vylepšenými aspekty hry je samotný boj, možnosti úprav vaší nákladní lodě a přidání nových Nexus misí.

Pokud pak hru ještě nevlastníte, můžete si ji aktuálně zakoupit v 50% slevě na všechny platformy (Steam, PlayStation Store a Microsoft Store).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama