Nový update do Animal Crossing: New Horizons
Animal Crossing: New Horizons Novinka Nový update do Animal Crossing: New Horizons

Nový update do Animal Crossing: New Horizons

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

Platformy Nintendo Switch Switch

Bezplatný update přinese letní ohňostroje a sny.

Reklama

Nový update do simulátoru Animal Crossing: New Horizons přinese dva nové a příjemné prvky. Tím prvním jsou letní ohňostrojové slavnosti, a tím druhým je snění. Sněním se zde rozumí schopnost navštívit ostrovy ostatních hráčů ve snovém stavu. Tato funkce byla přitom už jednou představena v Animal Crossing: New Leaf.

Samotné ohňostrojové slavnosti budou mít hráči k dispozici celý srpen, vždy v neděli v 19 hodin večer. Ceremoniálu se budou moct hráči zůčastnit tak, že uplatní "Bells" za lístky do tomboly na náměstí, přičemž díky tomu se jim odemknou i různé slavnostní předměty. Mimo jiné zde bude i možnost navrhnout svůj vlastní ohňostroj.

Pokud by jste chtěli využít snění a navštívit tak ostrov některého ze spoluhráčů, stačí když vaše postava usne na posteli ve svém domě. " Když usínáte, možná se ocitnete v podivné říši. Přivítá vás Luna a nabídne vám možnost navštívit jiné ostrovy," sdělila společnost Nintendo. Je však důležité upozornit na to, že to co ve snu uděláte, zůstavá jen ve snu. Jinak řečeno žádný obsah nebude uložený.

Animal Crossing: New Horizons je pátým titulem ze série Animal Crossing. Tento simulátor je z dílny Nintenda a na platformu Nintendo Switch vyšel terpve nedávno v květnu 2020. Bezplatná aktualizace pro New Horizons bude vydána 30. července. Pokud ještě hru Animal Crossing: New Horizons nevlastníte, můžete si ji zakoupit na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama