WB Games Montreal odhalují novou hru s Batmanem
Novinka WB Games Montreal odhalují novou hru s Batmanem

WB Games Montreal odhalují novou hru s Batmanem

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

23
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Fanoušci spekulují nad jménem Batman: Gotham Knights.

Reklama

Warner Bros. Games Montreal láká teaserem na svou novou nadcházející hru. Ta by se mohla jmenovat Batman: Gotham Knights. Více informací bychom se o této hře měli dozvědět už zítra ráno.

Skrze svůj Twitter účet zveřejnili Warner Bros. Games Montreal teaser ve formě krátkého videa, které obsahovalo tajnou zprávu. Video zobrazovalo kreslení diagramů v mřížce, přičemž spolu s tím ve videu bliká obrázek. O tomto obrázku fanoušci spekulují, že připomíná sovu, což může znamenat, že nová hra bude založena na příběhové lince komiksu Court of Owls.

Officiální stránka serveru r3dakt3d, na kterou video odkazovalo, spustila 24hodinové odpočítávání, které má pravděpodobně končit zítra, tedy 18. srpna, v 8 hodin ráno, přičemž u nás by to potom mělo být v 5 hodin večer. Mimo jiné je toto odpočítávání doprovázené nápisem "Očekáváme vás 18/8". Zatím ovšem není jasné, zdali se po vypršení odpočtu dozvíme více o chystané hře, nebo na nás budou čekat další hlavolamy a hádanky.

Informace o chystané nové hře od Warner Bros. Games Montreal se objevují už od září roku 2019. Většina informací se točila kolem sloganu "Capture the Knight". Fanoušci tak tvrdí, že nový titul by se mohl jmenovat Gotham Knights, tedy název, který odkazuje na dřívější populární sérii. Všimnout jsme si také mohli triček s logem "Court of Owls".

I kdyby nás zítra čekala jen spousta dalších hlavolamů a vodítek, můžeme se těšit na událost DC Fandome, kde společnost Rocksteady představí svůj nejnovější titul Suicide Squad s panelem "Suicide Squad: Kill the Justice League". DC Fandome začíná 22. srpna v 7 hodin večer SELČ.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama