Další důkazy potvrzují existenci konzole Xbox Series S
Novinka Další důkazy potvrzují existenci konzole Xbox Series S

Další důkazy potvrzují existenci konzole Xbox Series S

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

1
Platformy Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One

Oficiální potvrzení Microsoftu ovšem stále chybí.

Reklama

Ačkoliv Microsoft oficiálně konzoli Xbox Series S ještě neoznámil, stále je tento název zmiňován na veřejně dostupných produktech značky Xbox. Xbox Series S, jež je levnější a méně výkonnější variantou konzole Xbox Series X, dokonce nebyla Microsoftem nikdy oficiálně pojmenovaná, ačkoliv několik informací přece jenom uniklo, včetně interního kódového označení Lockhart.

Hráči, kteří nyní kupují Xbox produkty, nachází ve svém zboží zmínky právě o konzoli Xbox Series S. Příkladem může být uživatel Twitteru s přezdívkou Brendan. Ten si koupil nový Xbox One ovladač, přičemž dostal i poukaz Xbox Game Pass Ultimate, který konkrétně zmiňuje Xbox Series X | S. Stejné formátování názvu konzole jsme mohli vidět už minulý měsíc, a to z uniklých fotek balení ovladače Xbox Series S.

Stále se ovšem přesně neví, kdy Microsoft konzoli oznámí. Pokud ovšem tiskne materiály pro veřejnost a zmiňuje v nich Xbox Series S, mohlo by to být už brzy. Některé zvěsti dokonce poukazují, že by se oznámení mělo týkat už tohoto měsíce.

Je ovšem možné, že Microsoft měl toto oznámení původně naplánované dříve, ale kvůli "vyčkávací válce" mezi Microsoftem a Sony, kdy obě společnosti dosud nezveřejnily přesné datum vydání, cenu, nebo předobjednávky, se dočkáme oficiálního oznámení později.

Koneckonců víme, že Xbox Series X bude vydán někdy v listopadu, přičemž informace o ovladači Xbox Series S odkazují na 6. listopad.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama