Xbox Series X a Series S budou mít Dolby Atmos
Novinka Xbox Series X a Series S budou mít Dolby Atmos

Xbox Series X a Series S budou mít Dolby Atmos

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

5
Platformy Xbox Xbox Series X|S

A v roce 2021 dokonce i Dolby Vision.

Reklama

Nadcházející konzole nové generace z dílny Microsoftu, tedy Xbox Series X a Xbox Series S, se můžou pochlubit technologií Dolby Atmos a později v roce 2021 i technologií Dolby Vision. Xbox Series X a Series S jsou tak prvními konzolemi, které budou podporovat hraní jak s Dolby Atmos, tak Dolby Vision.

V případě Dolby Atmos společnost Dolby oznámila, že tuto funkci si budeme moct užít už při vydání nových Xboxů, a na launchových titulech. Poslední hry, které si můžeme zahrát s Dolby Atmos jsou například Gears 5, F1 2020, Call of Duty: Warzone, Ori and the Will of the Wisps, ale i nadcházející Cyberpunk 2077.

Dolby Vision bychom se měli na Xboxu Series X a Series S dočkat až v roce 2021. Jedná se o funkci poskytující možnosti nejlépe vypadajícího obrazu na základě specifikací daného konkrétního televizoru, nebo monitoru. „Když hrajete v Dolby Vision, odemknete ty nejrealističtější a skutečné vizuální prvky, jaké hra nabízí, s jasem, kontrastem, barvou a hloubkou, která přesahuje i HDR tradičních her ,“ sděluje popisek na oficiálním webu společnosti Dolby.

Kromě samotných Xboxů si samozřejmě obě Dolby funkce užijeme i na PC, v případě, že používáte operační systém Windows. Xbox Series X a Series S vychází 10. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama