Baldur's Gate 3 Novinka Multiplayer v Baldur's Gate III

Multiplayer v Baldur's Gate III

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

Přátelé vám budou dělat neplechu.

Reklama

Další z vývojářských deníčků chystaného RPG Baldur's Gate III pod taktovkou Larian Studios nám nabízí více podrobností o tom, jak bude ve hře vypadat multiplayer.

O tom se již dříve vědělo, že umožní společné hraní po síti až čtyřech hráčů zároveň, případně dvou v lokálním split-screenu. To se posléze bude odehrávat velice podobně, jako tomu bylo v Divinity: Original Sin 2. Když totiž spustíte rozhovor s některým NPC, tak s ním bude hovořit pouze ten hráč, který jej spustil, zatímco se ostatní mohou volně dále potulovat po světě, přičemž mohou vytvářet různou neplechu, o které ani hráč v rozhovoru nemusí vědět (například mu vybrakují kapsy). Přirozeně ale daný rozhovor lze odposlouchávat či se do něj různými způsoby zapojit.

Součástí hry taktéž bude integrace systémů se streamovacími službami, kdy diváci budou hlasovat o jednotlivých dialogových možnostech. Na Twitchi se sledující dokonce mohou podívat i do inventáře hráče, na jeho statistiky a podobně.

Tyto funkce budou ve hře dostupné již v den vydání.

Zájemci by pak rozhodně neměli zapomenou na to, že 30. září se na Steam podívá předběžná verze hry, která nabídne nějakých 25 hodin hraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama