Odhaleno datum vydání a důležité informace o Devil May Cry 5 Special Edition
Novinka Odhaleno datum vydání a důležité informace o Devil May Cry 5 Special Edition

Odhaleno datum vydání a důležité informace o Devil May Cry 5 Special Edition

Martin Pritula

Martin Pritula

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5

Na ray-tracing na Xboxu Series S budeme muset zapomenout.

Reklama

Před malou chvílí herní vydavatel Capcom oznámil spuštění předobjednávek Devil May Cry 5 Special Edition, s čímž zároveň vypustil do světa několik zásadních informací.

Zaprvé jsou zde předobjědnávkové bonusy. Každý, kdo si hru předobjedná (tzn. že tak učiní do 18. listopadu) získá jako bonus 100 000 herní měny Red Orbs. Tyto krystaly jsou důležité obzvlášť na začátku hry, kde vám umožní rychlejší přístup k novému vybavení a schopnostím, ale dovedou vás i oživit v případě, že v boji padnete.

Dále bylo oznámeno datum vydání DLC, ve kterém si zahrajeme za Vergila. To spadá na 15. prosince za cenu 4.99 € (majitelé speciální edice hry za něj platit nebudou). V tomto rozšíření si budeme moci za tuto postavu zahrát příběhové mise a režimy The Void a Bloody Palace.

Tou nejdůležitější informací nicméně je, že Devil May Cry 5 Special Edition skutečně vyjde na launch všech třech konzolí, tedy na PS5 a Xbox Series X/S.

Poslední a neméně podstatnou informací je běh hry na konzolích od Xboxu. Majitelé obou konzolí si tak budou moct vychutnat až 120 FPS na obou konzolích, vylepšené 3D audio, sníženou dobu nahrávání, novou obtížnost the Legendary Dark Knight a Turbo Mode.

Ve 4K a se zapnutým ray-tracingem nicméně hra poběží pouze na Xbox Series X. Ray-tracing na Series X dostupný nebude.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama