Temná cesta v horror punkovém Morbid: The Seven Acolytes
Novinka Temná cesta v horror punkovém Morbid: The Seven Acolytes

Temná cesta v horror punkovém Morbid: The Seven Acolytes

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Ideální materiál pro fanoušky her od FromSoftware.

Reklama

Absence Bloodborne na PC (či jiných platformách) velice pravděpodobně mrzí velký počet fanoušků tzv. "Souls" her, kdy se není příliš čemu divit, jelikož kombinace neodpouštějící hratelnosti s lovecraftovským světem je skutečně neodolatelná.

Ovšem pokud vás taková kombinace láká, možná by bylo dobré svou pozornost upřít na izometrické horror punkové akční RPG Morbid: The Seven Acolytes od celku Still Running a vydavatele Merge Games.

V té se převtělíte do posledního speciálního bojovníka, jenž celý život trénoval na to, aby porazil sedm akolytů - prokleté a mocné bytosti, které jsou posedlé zlovolným božstvem Gahars.

Tomuto cíli však bude předcházet dlouhá a náročná cesta skrze temný svět, jenž je naplněn různými tvory a obrovskými bossy, s kterými se musíte utkat. Proto je třeba si pečlivě osvojit umění boje, stejně jako si vylepšovat svou postavu. Ovšem pozor, kromě zdraví a výdrže si taktéž musíte hlídat úroveň duševního zdraví, abyste nepropadli naprostému šílenství.

Během hraní můžete narazit na více jak 25 unikátních zbraní, jako jsou různé meče, sekery, palice, kopí, pistole, brokovnice či pušky. Do vašeho snažení vám poté bude hrát 18 orchestrálních skladeb, správně podtrhujících atmosféru.

Pokud vás titul zaujal, nemusíte na něj ani příliš dlouho čekat, jelikož bylo oznámeno oficiální datum vydání, nastavené na 3. prosince. V tento den se dočká PC (Steam), PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Majitelé PlayStationu 4 a Nintenda Switch si navíc mohou zakoupit fyzickou Signature edici, v níž naleznou hru, soundtrack, dva piny a jednu kartičku, na níž je koncept jednoho z akolytů. Cena této edice je 44,99 eur (zhruba 1 200 Kč) a pořídit ji můžete v oficiálním obchodě (PS4/Switch).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama