Vyšlo samostatné DLC pro DMC 5 s Vergilem
Devil May Cry 5 Novinka Vyšlo samostatné DLC pro DMC 5 s Vergilem

Vyšlo samostatné DLC pro DMC 5 s Vergilem

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Zahrajte si základní hru za tohoto šviháka.

Reklama

Pokračování japonské akční série Devil May Cry s číslovkou pět původně vyšlo před rokem a tři čtvrtě, přičemž se jednalo o velice povedený návrat po jedenácti letech (mezitím vyšla ještě reimaginace DmC: Devil May Cry od Ninja Theory, která ovšem také rozhodně stojí za to).

V naší recenzi jsme chválili především skvělý a komplexní soubojový systém, parádní vizuál, stylizaci a samozřejmě Danteho nestárnoucí hlášky. Bodově si od nás hra odnesla krásných 8 bodů z 10 s verdiktem:

"Chyběl krůček a mohli jsme zde mít budoucí kultovní klenot. I tak bych však dlouho neváhal a dal Devil May Cry 5 šanci. S velkou pravděpodobností budete potěšeni. A pokud jste nováčkem v sérii, tak se nemáte čeho bát, lepší příležitost na seznámení se sérií už možná nebude. PS: Fanoušci série a japonských ujetostí si můžou přidat bodík navíc."

V listopadu se následně tato hra dočkala speciální vylepšené edice pro nové konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S, kde hra běžela plynuleji, přičemž se hráči na těchto platformách dočkali taktéž nového bonusu, jímž je hratelná postava Vergila, jenž přichází společně se svými typickými schopnostmi a samozřejmě věrnou katanou nazvanou Yamato.

Nicméně ani hráči na starých konzolích a PC nepřijdou zkrátka,jelikož se Capcom rozhodl tuto postavu uvolnit jako samostatné placené DLC k původní verzi hry.

To vyšlo dnes a vyjde vás na 4,95 eur, respektive 129 - 132 Kč, záležíc na platformě.

S touto postavou můžete projít všech dvacet příběhových misí, a také ji lze využít v jednotlivých patrech Bloody Palace či v The Void.

DLC s Vergilem zakoupíte na Steamu, PlayStation Store a Microsoft Store.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama