Aktualizováno: Hitman 3 a přenos úrovní z předchozích dílů
HITMAN 2 Novinka Aktualizováno: Hitman 3 a přenos úrovní z předchozích dílů

Aktualizováno: Hitman 3 a přenos úrovní z předchozích dílů

Ondřej Partl

Ondřej Partl

15
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Autoři nově slibují možnost bezplatného přenosu pro všechny.

Reklama

Aktualizace číslo 2:

Vyjádření Tima Sweeneyho nakonec včera potvrdilo i samotné studio IO Interactive, které na svém Twitteru uveřejnilo zprávu, že s partnery skutečně pracují na možnosti přenosu lokací z prvních dvou dílů do třetího pro všechny majitele zcela zdarma, kdy navíc garantují, že si tyto dva díly nebudete muset znovu kupovat.

Každopádně tato možnost nebude dostupná při vydání (tedy již 20. ledna), takže si na ní zájemci budou muset počkat. Každopádně pořád platí, že Hitman 1 GOTY Access Pass získají zdarma všichni lidé, kteří si hru předobjednali, případně si ji koupí během prvních deseti dnů od vydání.

Aktualizováno: Hitman 3 a přenos úrovní z předchozích dílů

Aktualizace číslo 1:

Ředitel společnosti Epic, Tim Sweeney, v návaznosti na článek pro server PCGamesN o tomto přenosu lokací do nového dílu prohlásil, že tým Epicu právě s IO Interactive zkoumá tyto restrikce, kdy rozhodně není záměrem Epicu, aby hráči, kteří vlastní hru na Steamu, ji museli znovu kupovat na Epic Games Store.

Původní článek:

Vyvrcholení trilogie World of Assassination s oficiálním a jednoduchým jménem Hitman 3 se na nás už nezadržitelně blíží, tudíž fanoušci holohlavého Agenta 47 se jistě nemohou dočkat.

Proto vývojáři z IO Interactive uvolnili rozlehlou příručku, která vám vysvětlí, jak přenést obsah a postup z minulých dílů.

Nicméně ještě předtím, než se pustíme do jednotlivých informací, tak uvedeme přesný čas uvolnění hry, který byl pro všechny platformy určen na 20. ledna ve 14:00 našeho času, přičemž konzolisty rozhodně potěší, že budou mít možnost pre-loadu.

Bohužel, PC hráči takovou možnost mít nebudou, tudíž velikost 60-70 GB musí stáhnout v den vydání.

Majitelé diskových verzí budou ještě navíc muset stáhnout Day One patch.

Aktualizováno: Hitman 3 a přenos úrovní z předchozích dílů

Nyní už ale k samotným informacím ohledně přenosu jednotlivých prvků z minulých her, kdy tato funkce dělá z Hitmana 3 doposud největší pískoviště pro vaše zabijácké choutky. Bohužel, přenos jednotlivých prvků začíná být trochu divočejší. Vezměme to ale postupně.

Pokud máte nahráno bezpočet hodin v Hitman 2, přičemž tam máte už vysoký rank a otevřeli jste v jednotlivých lokacích hodně mastery levelů, tak vás tvůrci ujišťují, že tento postup půjde přenést do třetího dílu. Má to ovšem pár omezení.

Za prvé je tato možnost dostupná pouze v rámci rodiny platforem, tedy postup z Xboxu nepřenesete na PlayStation verzi. Také lze přenést pouze postup z druhého dílu, nikoliv z prvního. K tomuto se však hodí dodat, že díky Legacy balíčku, jenž odemykal lokace z prvního dílu ve druhém, se jistým způsobem přenese i postup z obsahu prvního dílu.

K tomuto přenosu je posléze potřeba účet u IO Interactive a lze jej provést pouze skrze webové stránky, nikoliv přímo ve hře (stránky ještě nejsou online). No a jestli se rozhodnete přenést postup až po nějakém tom hraní třetího dílu, tak se vám smaže veškerý postup, který jste do té doby udělali.

Největší "divočina" se nicméně děje v rámci přenosu samotných lokací z předchozích dvou dílů.

Převedení těchto úrovní totiž bude spočívat na tzv. Access Passu pro oba díly, jejichž zakoupení vám je odemkne i v Hitman 3.

Na konzolích s tím není příliš problém. Pokud na svém účtu máte zakoupenou kopii druhého dílu a k jedničce vlastníte Hitman 1 Legacy Pack, Hitman 1 GOTY Legacy Pack či Hitman 1 GOTY upgrade, tak se vám tyto propustky zpřístupní v obchodu zcela zdarma a vy si můžete užívat staré lokace v nejnovějším dílu (i ty z rozšíření, pokud je vlastníte).

Jenom upozorníme, že diskové verze tyto Access Passy na konzolích získají skrze in-game obchod.

Situace ovšem začíná být o dost složitější na PC.

U prvního dílu vám pro zisk jeho bezplatného Hitman 1 GOTY Access Passu bude stačit, když si předobjednáte třetí díl na Epic Games Store, případně si jej zakoupíte během prvních deseti dnů od vydání. No a pokud vlastníte prvního Hitmana na EGS (klidně i díky rozdávání zdarma), tak tento pass také dostanete bezplatně.

To v praxi znamená, že jestli hru vlastníte na Steamu, tak úrovně nepřevedete bez zakoupení onoho Access Passu.

Hitman 2 následně na Epic Games Store ani není, tudíž pro převedení lokací je třeba zakoupit Hitman 2 Standard Access Pass či Hitman 2 Gold Access Pass, kdy se ovšem hodí dodat, že prvních 14 dní budou oba v 80% slevě.

Hráči na platformě Google Stadia tyto passy potřebovat nebudou, takže jestli zde vlastníte předchozí dva díly a budete tady hrát i třetí, můžete si volně užívat všech lokací.

Tento systém by jistě mohl fanouškům udělat trochu čáru přes rozpočet, ještě přihlédneme-li k tomu, že ani prozatím nevíme cenu těchto passů.

Stále ale platí, že předobjednávku hry můžete vytvořit i v obchodě Xzone, kde navíc získáte balíček Trinity.

Aktualizováno: Hitman 3 a přenos úrovní z předchozích dílů
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama