Souhrn recenzí Monster Hunter Rise
Novinka Souhrn recenzí Monster Hunter Rise

Souhrn recenzí Monster Hunter Rise

Martin Pritula

Martin Pritula

Platformy Nintendo Switch Switch

Jak dopadl nový díl slavné japonské série?

Reklama

Již 26. března vychází nový díl slavné série Monster Hunter, který tentokrát s podtitulem Rise zamíří jakožto časová exkluzivita nejprve na Nintendo Switch. Jak si novinka po veleúspěšném Monster Hunter Worlds vede v zahraničních recenzích? Na to se můžete podívat níže.

Souhrn recenzí Monster Hunter Rise

Vooks

Monster Hunter Rise je ve zkratce dosud nejlepší hra Monster Hunter. Všechno podstatné dělá dobře, a všechno, co až tak dobře nedělá, pro hru příliš důležité není. Je to krásná, zábavná a vzrušující hra, která si propůjčila ty nejlepší části MH: World a zkombinovala je s těmi nejlepšími mechanikami původních her. K tomu všemu připočtěte řadu nových mechanik, příšer, herních stylů a dalších...

Rise je pro tuto sérii velký skok kupředu, a velmi pravděpodobně vás zabaví na dlouhé týdny, měsíce a možná i roky. Pokud byste si v životě mohli zahrát jen jednu Monster Hunter hru, ujistěte se, aby to byla tato.

100 %

Hobby Consolas

Monster Hunter Rise je krok vpřed. Navzdory absenci většího množství monster (což se do budoucna dle příslibu vývojářů zlepší), je Rise dosud nejlepší hrou ze série. Ať už ji budete hrát sami nebo s přáteli, jste veterán nebo nováček, Rise vás přesvědčí ve všech aspektech.

95 %

Vandal

Capcom to udělal znovu a novinka je opět lepší, než kterýkoliv díl před ní. Rise je fantastickým dílem, který přináší nové příšery pro staré i nové lovce.

92 %

Player 2

Ačkoli když nejde o gigantický skok kupředu, kterým byl World před několika lety, Monster Hunter Rise je rafinovaný a elegantní titul vhodný pro nováčky i fanoušky série.

91 %

4Players

I když hra nedosahuje vizuálních a online kvalit svého předchůdce, je to skvělá hra s novými mechanikami.

87 %

GamesBeat

K mému překvapení se mi Monster Hunter Rise pro Switch líbí ještě víc než World.

80 %

Stevivor

Pokud vás jakási neohrabanost starších dílů odrazovala, mohl by vás Rise přesvědčit.

80 %

Eurogamer Italy

Monster Hunter Rise je poměrně tradiční, ale stále hluboký a velmi zábavný zážitek se skvělou hratelností.

80 %

IGN France

Tento nový opus je skvělou příležitostí pro každého, kdo snil o vyzkoušení značky Monster Hunter, ale nikdy se k tomu neodvážil. Monster Hunter Rise bude nicméně díky svým novým mechanikám pro většinu fanoušků jednodušší.

70 %

Monster Hunter Rise si můžete předobjednat v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama