Tony Hawk's Pro Skater 1+2 má na nových Xbox konzolích problémy
Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 Novinka Tony Hawk's Pro Skater 1+2 má na nových Xbox konzolích problémy

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 má na nových Xbox konzolích problémy

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

V online režimu si hráči příliš nezahrají.

Reklama

Majitelé vylepšené verze hry Tony Hawk's Pro Skater 1+2 pro konzole Xbox Series X|S se zatím z hraní moc neradují. Jak uvádějí na Twitteru, ale i na jiných sociálních sítích, předělávka dvou slavných skate her neustále padá a nedovoluje hráčům ani hru hrát, pokud nejsou v offline režimu. Někteří uživatelé už teď vracejí své zakoupené kopie, přičemž se v Microsoft Storu množí negativní ohlasy a jednohvězdičkové hodnocení.

Situace nápadně připomíná podobný problém, který trápil verzi Call of Duty Black Ops: Cold War pro Xbox Series X|S od jejího uvedení loni v listopadu, dokud nedorazil opravný patch o několik týdnů později. Obě hry vydává společnost Activision a nutno říct, že obě se vyhýbají službě Smart Delivery, kterou Microsoft provozuje. Majitelé hry Tony Hawk's Pro Skater 1+2 na Xbox One si mohou upgradovat standardní digitální kopii zakoupením balíčku Deluxe Cross-Gen Deluxe. Neexistuje způsob, jak upgradovat fyzické kopie a neexistuje žádné vysvětlení, proč se celý proces neuskutečňuje zdarma pomocí funkce Smart Delivery.

Pokud se potýkáte s problémem ohledně verze Tony Hawk's Pro Skater 1+2 pro Xbox Series X|S, máte dvě možnosti. Nejprve můžete zkusit hrát pouze v offline režimu, nebo poté zkusit odinstalovat verzi hry pro Series X|S a znovu nainstalovat samostatnou verzi pro Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama