Novinka Do Hood: Outlaws & Legends přibyla nová mapa

Do Hood: Outlaws & Legends přibyla nová mapa

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Pokud hru ještě hrajete, můžete se vydat na další loupež.

Reklama

Loupežnická a zbojnická PvPvE akce Hood: Outlaws & Legends mohla být černým koněm jara, avšak vývojářům ze Sumo Digital a vydavatelům z Focus Home Interactive se úplně nepovedlo dostát očekáváním, kdy hra si odnesla spíše vlažnější recenze, a navíc brzo odpadlo mnoho hráčů, kdy třeba na Steamu ji za posledních 24 hodin hrálo maximálně 336 lidí v jednu chvíli (podle statistik stránky SteamDB), což je na online titul opravdu velice málo.

Nicméně autoři se přeci jen snaží titul alespoň trochu oživit, kdy do hry vydávají různé úpravy, a také chystají dodatečný obsah.

A první vlaštovka dorazila včera, kdy přibyla sněžná mapa Mountain, která je složena ze dvou oblastí, jenž jsou propojené mostem. K vydání této lokace pak autoři vydali ukázku, na níž se můžete podívat v náhledu.

Hráči se pak ještě v této nulté sezóně mohou těšit na kooperační PvE režim, zatímco v té další přibude nová hrdinka Eidaa.

Pokud tedy máte chuť hru zkusit, můžete si ji zakoupit na PC (Steam a Epic), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama