Nové Dragon Age ponese podtitul Dreadwolf
Dragon Age: Dreadwolf Novinka Nové Dragon Age ponese podtitul Dreadwolf

Nové Dragon Age ponese podtitul Dreadwolf

Filip Svoboda

Filip Svoboda

10
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Odkazuje na postavu elfa Solase.

Reklama

O chystaném přírůstku do fantasy ságy studia Bioware se ode dneška můžeme bavit jako o hře s celým názvem Dragon Age: Dreadwolf. Vývojáři představili podtitul na svém blogu a dodali k němu i krátké vysvětlení.

„Solas, Dread Wolf. Někdo říká, že je starým elfím bohem, jiní tvrdí, že ne. Další se domnívají, že je zrádcem svého lidu... nebo zachráncem, který se ho nyní snaží zachránit za cenu vašeho světa,“ navozují autoři atmosféru a premisu čtvrtého Dragon Age. Titulním Dread Wolfem tedy není nikdo jiný Solas, se kterým jsme měli co dočinění i v posledním Dragon Age: Inquisition.

Vývojáři každopádně zdůrazňují, že i když rozvíjí příběh předchozích dílů, hra bude přístupná i nováčkům. Připomínají také, že pojmenování Dreadwolf naznačovali už v dřívějších trailerech a na sociálních sítích.

Potvrdila se taky informace, že letos Dragon Age: Dreadwolf nevyjde. V únoru generální manažer Bioware Gary McKay napsal, že hra je v polovině produkce. Studio pracuje také na novém Mass Effectu, ale toho se dočkáme v ještě vzdálenější budoucnosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama