F1 2022 Novinka F1 22 ukazuje v akci VR režim a supersporty

F1 22 ukazuje v akci VR režim a supersporty

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

7
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Podívejte se na záběry přímo z hraní.

Reklama

Vývojáři z Codemasters zveřejnili nové záběry z hraní závodů F1 22. Vůbec poprvé se v nich ukazují dvě poměrně výrazné novinky tohoto ročníku. Na začátku 20 minut dlouhého videa můžete vidět v akci VR režim, který bude zatím dostupný pouze hráčům na počítačích.

Mezi podporovanými headsety najdete Valve Index, Oculus Quest 2, Oculus Rift S, HTC Vive a HTC Vive Cosmos. VR režim bude k dispozici v rámci všech herních režimů včetně online multiplayeru.

Dále vývojáři popisují další novou funkci v podobě interaktivních zastávek v boxech, při kterých mohou mechanici chybovat. V druhé půlce videa jsou rovněž zmiňovány změny v režimu My team a kariéře. Pro nový ročník se vývojáři například rozhodli přepracovat tréninkové programy.

Závěrem videa autoři prezentují hráčský hub s názvem F1 Life, ve kterém si budete moci vytvořit a následně upravovat vlastní postavu a byt. Na úplném konci můžete vidět v akci už v předchozích materiálech zmiňované supersporty, se kterými si budete moci zajezdit mezi samotnými F1 závody.

F1 22 vychází 1. července na PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S. Majitelé speciální Champions edice se do hraní budou moci pustit o tři dny dříve.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama